Otroski dodatek?

B81

22. jul 2007
38.151
11.276
113
Ženskici študentki so znižali otroški dodatek, ko mi je dvakrat zrihtala denar iz firme prek njene napotnice...

gretzky

barbarski, nasilni, objestni motoristični norec
6. avg 2007
5.856
0
36
49
evo me
Citat:
Uporabnik Denis pravi:
Ženskici študentki so znižali otroški dodatek, ko mi je dvakrat zrihtala denar iz firme prek njene napotnice...
In kaj je tukaj narobe? Očitno je, da se ji je uradno zvišal dohodek. Lahko pa imaš slabo vest, ker si preko nje pral denar.

PIC

Fizikalc
17. avg 2007
2.466
2
38
Mi je res fascinantno, podpiram optimizacijo "dohodka", ampak da imajo fris pobirat otroske dodatke pa free malco, no, ta je pa balkanska do amena.

LP

B81

22. jul 2007
38.151
11.276
113
V Švici pridejo gledat domov, kaj imaš in česar nimaš...
Socialci ne smejo imeti dveh TV, dveh koles in podobno (vsaj tako je bilo, ko je še stric delal tam)...ampak mi ne posnemamo drugih držav, ker smo sami dovolj pametni
bonk.gif

masterr

Fizikalc
14. apr 2010
1.502
0
36
ok. Cerkno
Dohodek na družinskega člana v % povprečne plače RS Znesek otroškega dodatka za posameznega otroka

Do 15%

Tole znese okol 200 evrov dohodkov, da dobijo max. otroške

Ralliart

Fizikalc
26. sep 2007
4.764
3
38
Citat:
Uporabnik The_Red_Devil pravi:
Citat:
Uporabnik Ralliart pravi:
polni dnarja ,imetja pa vseeno padejo v najnizje range za vrtce

Težko verjamem, ker sem sam zaradi "reševanja stanovenjskega problema(kredit)" moral napisati vse kar imam in kakšno vrednost ima, da sem dobil zmanjšano plačilo vrtca.

Kot je ze napisano gleda se prihodek in ne premozenje. Hocem pa povedati ce tudi bi se gledalo premozenje, ma vsak dilercek in podobna driska od privatnika mapisana premozenja na zensko ali podobno, zato pa se nocejo porocati da ni skupnega gospodinjstva, placo pa kot je ze napisano si prikazujejo minimalno, nujno al kako se ji ze rece v njihovih vodah.
Pa bogve koliko je se takih in drugacnih for.

HEPAN

Majstr
5. sep 2007
2.889
155
63
KSZ.

Ma ne morem verjet kake se greste tukaj...otroški dodatek je minimalni znesek... 19€ na mesec dobivam..vi pa tu na veliko flancate kako je to možno...in neke hude cifre pišete...enako kot vlada ki govori o tem dodatku kot neka mega nagrada...jaz bi enako živel brez ali Z dodatkom..tudi maksimalna cifar OD je 114€ s čimer je tezko naredit kaj uporabnega...malo se pozanimajte preden pišete neumnosti...

za 19€ ni dovolj niti za 2 pakla plenic

ermej

Fizikalc
3. sep 2007
726
34
28
Jaz dobim 53€, pa je moja brezposelna, za najemnino in položnice pa dam več kot pol plače. Je pa res, da sva se šla neko poštenost pa tudi uradno živiva skupaj z otrokom. Kolegica "mati samohranilka", dobi 110€, poleg tega pa je opravičena še do socialne pomoči, paketov pomoči....

Sem se naučil, da pošten bit je bedarija
jezen.gif
Kontrole tako ali tako ni nobene,...

Citat:
Citat:
Uporabnik The_Red_Devil pravi:
Citat:
polni dnarja ,imetja pa vseeno padejo v najnizje range za vrtce

Težko verjamem, ker sem sam zaradi "reševanja stanovenjskega problema(kredit)" moral napisati vse kar imam in kakšno vrednost ima, da sem dobil zmanjšano plačilo vrtca.

Kot je ze napisano gleda se prihodek in ne premozenje. Hocem pa povedati ce tudi bi se gledalo premozenje, ma vsak dilercek in podobna driska od privatnika mapisana premozenja na zensko ali podobno, zato pa se nocejo porocati da ni skupnega gospodinjstva, placo pa kot je ze napisano si prikazujejo minimalno, nujno al kako se ji ze rece v njihovih vodah.
Pa bogve koliko je se takih in drugacnih for.

Napisano je za otroški dodatek, ne za zgoraj napisano(vrtec).