Citat:
Uporabnik ggg pravi:
no saj zaradi taksnih so pogruntali kapitalizem.
Citat:
Uporabnik ggg pravi:
meni se zdi pa zanimivo kako starsi, ki imate najvec energije in zanosa (kar recimo dokazujete ze s tretjim (in vec) otrokom) najbolj komplicirate pri teh stvareh. jaz imam enega in vedno iscem najbolj enostavne stvari oz. se poizkusam karseda malo sekirati.
clovek bi si mislil, da je obratno.
jaz sem naprimer kupil eno "cesko" lupinico ravo zato, ker prodajalke v teh otroskih centrih NE znajo svetovati ni se mi pa dalo ukvarjati s temi stvarmi. Tudi sam prenasam lupinico stiri stopnisca visoko in si raje dam v drugo prosto roko se stiri polne nakupovalne vrecke, da se ravno hrbet ne zlomi in si prepevam vesele pesmi.
Citat:
Uporabnik gretzky pravi:
V ženini žlahti imajo dobro leto starejšo punčko, za katero so kupili ultrasuperduper in drag voziček na treh kolesih, s katerim so si upali iti na sprehod samo po asfaltu. Čim si prišel na pesek, ni bilo težko zvrniti vozička z otrokom vred, bognedaj pa da si moral čez kakšen robnik. Res je tudi, da so ful štorasti.
Citat:
Uporabnik gas pravi:
Do stanovanja/hiše se bo pa otroka prineslo v rokah, kot prvo.
Citat:
Uporabnik gas pravi:
Uf ste se pa razpisal
Sigurno ne bo ena low cost lupinica. In glede na to da je stolček od Roemerja, bo verjetno tudi lupinica.
Bo ap kot je en napisal, to bolj kot ne samo za v avto. Do stanovanja/hiše se bo pa otroka prineslo v rokah, kot prvo.
A se lupinica z ISOfix priključkom da pripeti preko pasa??
Se strinjam s tabo, da se ne sme preveč komplicirat pri otrokih.Citat:
Uporabnik ggg pravi:jaz sem naprimer kupil eno "cesko" lupinico ravo zato, ker prodajalke v teh otroskih centrih NE znajo svetovati ni se mi pa dalo ukvarjati s temi stvarmi.
Citat:
Uporabnik mtl pravi:
Je razlika med dobro in drago kupovati.
Ateste si pa lahko vsi nekam vtaknete. Vsi vemo, kako se danes dela. Samo da je največji profit.