Citat:
Uporabnik ta_pametni pravi:
Citat:
Uporabnik Yogi pravi:
In naivno je pričakovati, da ženska pri tem (kar ti žal ne vidiš) igra svojo igro...
bi lahko malo elaboriral svojo tezo?
Citat:
Uporabnik ThaShizznitt pravi:
Kako sploh poteka ta "odnos", ce se na pijaci nista bila? Prek neta? Prek salterja,na petrolu?
jaz tega ne razumem. "fu£" sta komunicirala ampak tam kjer dela je vedno polno ljudi in je nisi mogel povabiti na "drinko", to je bil povzetek če prav razumem. ne razumem pa: če sta tako veliko komunicirala zakaj je nisi povabil enkrat ko ni delala?Citat:
Citat:
Uporabnik ThaShizznitt pravi:
Kako sploh poteka ta "odnos", ce se na pijaci nista bila? Prek neta? Prek salterja,na petrolu?
odnos je v živo. Ampak forum je ipak javen (ok sicer noben ga ne pozna) in zaradi očitnih razlogov ne bom tu razpredal preveč v detajlih. Je pa bilo tako, da sva bila precej v kontaktu, jaz pa sem hotel malo kasneje prašat za drinko, ker sem prej hotel vzpostaviti nek bolj frendovski/domač odnos in s tem več možnosti, da bi privolila. Ampak očitno temu ni bilo tako.
Citat:
Uporabnik mr_ pravi:
Najdi si drugo zanimanje zenskega spola.
Citat:
...samo sem opazil, da me je ful gledala. Ženske ponavadi so ful spretne v tem in težko kdaj vidiš da bi te kera čekirala.. Njo sem velikokrat zasačil, ko me je gledala in tako obnila pogled, če sem jo jaz opazil...
Citat:
Uporabnik RagnarZ pravi:
Citat:
...samo sem opazil, da me je ful gledala. Ženske ponavadi so ful spretne v tem in težko kdaj vidiš da bi te kera čekirala.. Njo sem velikokrat zasačil, ko me je gledala in tako obnila pogled, če sem jo jaz opazil...
Mogoce je gledala kaj na tvoji faci
Citat:
Uporabnik noker pravi:
Sem opazil, da je kar precej visoka migracija uporabnikov s Slo-techa ... sami geeki.
Ampak z babami pa ne znate ...
To so tiste scene, ko se curica gleda v tvoje špegle, šobi ustnice in preverja če je dobro namazana ,ti pa misliš da tebe gleda in se spogleduje s tabo.Citat:
Uporabnik Fadil pravi:
Citat:
Uporabnik RagnarZ pravi:
Citat:
Mogoce je gledala kaj na tvoji faci
Mogoče je obrnila pogled z gnusom.
Citat:
Uporabnik noker pravi:
Misliš?
sam vseeno ne bi zamenjal