Ostali odpadki

turbobitch

Lesna Goba
5. dec 2007
23.255
1.280
113
43
Torej jaz sm kupil hišo in sm zraven seveda kupil še stalo, ki pa se bo zaradi ohranjenosti podirala. Zdaj prejšnji lastnik je to stalo uporabljal bolj kot ne za smeti ki pa so seveda vse pomešane. A obstaja varianta da jaz to vse skupaj zmečem pa se to odpelje? Ker to locevat je preprosto nemogoče

scorpion

Majstr
25. apr 2008
2.065
206
63
Torej jaz sm kupil hišo in sm zraven seveda kupil še stalo, ki pa se bo zaradi ohranjenosti podirala. Zdaj prejšnji lastnik je to stalo uporabljal bolj kot ne za smeti ki pa so seveda vse pomešane. A obstaja varianta da jaz to vse skupaj zmečem pa se to odpelje? Ker to locevat je preprosto nemogoče
A nisi bil pred nakupom nič na ogledu? Že takrat bi nakup lahko pogojeval s tem, da prejšnji lastnik pospravi svojo kramo.

sad

Guru
24. avg 2007
21.315
9.932
113
Imaš dve možnosti:
- boš sam zagrizel in presortiral odpadke in sortirane odpeljal brezplačno na smetišče in plačal le za del nesortiranih odpadkov
- boš naroči odvoz nesortiranih odpadkov in to drago plačal

Fusionn

Guru
5. sep 2007
2.347
557
113
Imaš dve možnosti:
- boš sam zagrizel in presortiral odpadke in sortirane odpeljal brezplačno na smetišče in plačal le za del nesortiranih odpadkov
- boš naroči odvoz nesortiranih odpadkov in to drago plačal
je še tretja možnost. Gre na deponijo in vpraša tistega, ki tam že itak cel dan smeti premetava, če pride še kako soboto fušat na dom ;) Verjetno delajo za minimalca, pa mu kak dodaten eur prov pride?