avto. net obvescanje o avtih

tomi

Guru
1. sep 2007
18.913
10.118
113
MB
pa imajo ti servisi tud moznost da kar avtomatsko posilja ponudbe? ker dobivam nekaj minut po oddaji eurotax odkupna - 30 % pa pridejo takoj :D

Corvette

Majstr
6. nov 2008
456
328
63
Zdravo, pred kratkim sem preko prijatelja izvedel za avto net obveščanje o novih oglasih, imajo prav možnost nastavit filtre za katere avte naj te obvešča, obvestilo pa ti pošlje še preden je avto prav objavljen na avto netu , če koga zanima jaz sem jih kontaktiral na ta gmail naslov: avtonetalerts@gmail.com
A bejž no :) Javi, ko jim bo Avto.net zablokiral dostop do skript oz. scraperjev.

Ne me vprašat, kak vem ;) Sem si že pred leti sam nastavil enostavne alerte preko skript, pa ni dolgo trajalo, da so mi onemogočili dostop.

avtomaki

Zelenc'
22. apr 2025
3
0
1
Morem rečt, da mi trenutno deluje brez problema že mesec dni odkar sem začel uporabljat . Načeloma niso edini, ampak so mi okej tudi kar se cene tice ni pretirano glede na konkurenco.

Corvette

Majstr
6. nov 2008
456
328
63
Ja, morda imajo slovenske IP-je in dovolj premišljeno nastavljene random intervale čekiranja, pa bo zadeva nekaj časa laufala.

Ampak avto.net ekipa ni glupa, kljub ekstra glupo narejeni in zastareli strani. Že vedo, zakaj ne ponudijo obveščanja, ker je potem manj klikov, manj prikazov oglasov in posledično manj cekinov.

Nimajo oni kar tako 2.500.000 € prihodkov letno :) Za šest zaposlenih ... zlata jama.

• Všeč mi je
Reactions: tomi

tomi

Guru
1. sep 2007
18.913
10.118
113
MB
za b2b stranke itak, pa one shot deali za fizicne ko pač kupuješ ... :D ampak dobro, prvo naj stran prenovijo.

Corvette

Majstr
6. nov 2008
456
328
63
Mobile.de, Bolha, Willhaben, Ebay, Kleinanzeigen, itd. imajo te funkcije (obveščanje) zastonj.

Jaz Avtonetu iz principa ne dam niti centa, ker ga po mojem mnenju pri 2,5 milijona prihodkov letno ne rabijo. Sploh pa ob takem skropucalu od strani, ki ga ponujajo, ker pri nas pač ni konkurence in si to lahko privoščijo.

• Všeč mi je
Reactions: tony