Oprema je v novem stanovanju ali ne?

ynos

Vremenko
18. jul 2007
24.434
3.825
113
davorinm.wordpress.com
Ti pa si občutljiva.

Ne vem pa o kakšnem egu govoriš. [censored] na tem forumu ne more človek niti komentirat več nobenih postov. Ajde, da bi žalil, prcal, izdajal RL podatke..., ne. Samo komentar tvojega posta. Citiraj kaj te je užalilo. Lahko tudi na pm.
grin1.gif

me off

Evrofil

Dopisnik z Bruslja
18. jan 2008
4.522
1
36
Citat:
Uporabnik Grisbi pravi:
Ne, nič ne bo pmjev... grisbi odhaja,..ne da se mi več ukvarjat z njim, in njegovim egom,....

Da ni vse skupaj bolj tvoj Id?
evil.gif

B81

22. jul 2007
37.695
10.964
113
Ojej no, saj pa po prebranem res ni bilo tak mišljeno, kot nek napad nate, vsaj jaz nisem tega tako razumel iz sonyjeve strani. tudi tisti umik je razložen in se strinjam z njim, mogoče si res čisto eno majčkeno preobčutljiva, maš dopbre poste, ki nekaj povejo in ti tale avatar in podpis sploh ne pašeta. Vsaka stvar ima svoj razlog in verjetno tudi podpisa kar tako ne rukneš not
grin1.gif

Zdaj pa te povej, v kako stanovanje gresta in kolko na mesec, če je že tema o tem.

stieber

čebinar
1. sep 2007
17.258
3
38
Murgle
Citat:
Uporabnik ynos pravi:
O kako romantično...

hysterical-1.gif

Umikanje ni mišljeno kot negativna stvar. Vsak človek rabi nekaj prostora zase in to še ne pomeni,da je nekaj narobe. Garsonjera v kateri sta dve osebi, tega pač ne nudi. Če je pa to te¿ko priznat,potem pa tud ne vem.

Prdneš v kuhinji,smrdi v spalnici.
evil.gif

Joj, ynos, daj preboli že...ima pač njen nov 'večji [censored]'...

stieber

čebinar
1. sep 2007
17.258
3
38
Murgle
Citat:
Uporabnik Grisbi pravi:
Res čudno, da nihče drug od kolegov z alterja, ki so že bili pri meni ni komentiral tega....predvidevam, da zato, ker vejo, da se jih moje življenje ne tiče, in bi bilo fino, da bi to še kdo dojel
smile-1.gif

Zakaj pa jaz nisem bil povabljen?????
stupid-1.gif

kloshar

Ciganæe
26. jul 2007
5.998
0
36
ksz

Pa ne bi vi pustili, da bi se golobčka zmenila do konca? Jaz sem se jokal od smeha, ko sem to bral. Superca, kar tko dalje!
zmaga.gif