Oprema je v novem stanovanju ali ne?

ynos

Vremenko
18. jul 2007
24.434
3.825
113
davorinm.wordpress.com
Tisto tvoje je pa res majhno za dva. Dobro sta zdržala tok časa, ko niti nimaš placa zase, oz. Se kam umaknit.
smile-1.gif

B81

22. jul 2007
37.695
10.964
113
Ok, nazaj na temo.
Vidim v opisih prostore, kot so

vetrolov- wtf je to? in
loža - je to balkon?

Grisbi

Fizikalc
19. jul 2007
2.193
1
36
20 km iz Lj
Še ni bilo potrebe po umikanju,..seliva se samo zato, ker imava možnost,...drugače se ne bi.

@denis: loggia oz. loža: balkon, ki je, konstrukcijsko gledano, vgrajen v stavbo, kar pomeni, da je odprt samo s sprednje strani. Nosilnost mu zagotavlja njegova vpetost v nosilne zidove objekta, ki ga hkrati ščitijo pred zunanjimi vplivi; To je C+P
grin1.gif

ynos

Vremenko
18. jul 2007
24.434
3.825
113
davorinm.wordpress.com
O kako romantično...

hysterical-1.gif

Umikanje ni mišljeno kot negativna stvar. Vsak človek rabi nekaj prostora zase in to še ne pomeni,da je nekaj narobe. Garsonjera v kateri sta dve osebi, tega pač ne nudi. Če je pa to te¿ko priznat,potem pa tud ne vem.

Prdneš v kuhinji,smrdi v spalnici.
evil.gif

keber

majski hrošč
28. jul 2007
13.240
44
48
Citat:
Uporabnik Grisbi pravi:
@denis: loggia oz. loža: balkon, ki je, konstrukcijsko gledano, vgrajen v stavbo, kar pomeni, da je odprt samo s sprednje strani. Nosilnost mu zagotavlja njegova vpetost v nosilne zidove objekta, ki ga hkrati ščitijo pred zunanjimi vplivi; To je C+P
grin1.gif

To je še vedno čisto navaden balkon. Svašta, kakšni izrazi se danes uporabljajo, da poudarijo "eksluzivnost" lokacije. Loggia ...
hysterical-1.gif

Grisbi

Fizikalc
19. jul 2007
2.193
1
36
20 km iz Lj
Verjemi, da vem o čem govoriš, ker sem to tudi že doživela
smirk-1.gif
Če pa ti ne razumeš, da se nekdo ne seli zato, ker se nima kam umaknit, pa RES ni moj problem.

Lp tudi tebi
smile-1.gif

@keber: loggia se bolj fensi sliši
grin1.gif

ynos

Vremenko
18. jul 2007
24.434
3.825
113
davorinm.wordpress.com
Eh. Gledal sem s praktičnega vidika. Tisti prdec je bil tudi karikiran. Če kuhaš v kuhinji, ti gredo vse vonjave hkrati v spalnico, posteljnino... ješ praktično v spalnici. Ko dobiš obiske, pridejo na obisk v spalnico. En vstaja zjutraj npr. 1 uro pred drugim..., čisto tiho ne moreš biti, zbudiš drugega med ropotanjem. Eden kdaj zaspi prej kot drugi, drugi ne more niti prdnit (karikiram spet), ne da bi zbudil prvega. Eh. Gledal sem s praktičnega vidika. Tisti prdec je bil tudi karikiran. Če kuhaš v kuhinji, ti gredo vse vonjave hkrati v spalnico, posteljnino... ješ praktično v spalnici. Ko dobiš obiske, pridejo na obisk v spalnico. En vstaja zjutraj npr. 1 uro pred drugim..., čisto tiho ne moreš biti, zbudiš drugega med ropotanjem. Eden kdaj zaspi prej kot drugi, drugi ne more niti prdnit (karikiram spet), ne da bi zbudil prvega. --> VIDIŠ TO JE BILO MIŠLJENO, DA SE NE MOREŠ UMAKNIT NIKAMOR. Veliko je takšnih primerov.

Si pa dala dobro primerjavo.
smile-1.gif
Jaz tudi raje živim v manjšem stanovanju, ki mi ga podarijo starši, kot pa da dajem 500 EUR najemnine za 10 kvadratnih metrov več. So pa tudi druge opcije.

Nazadnje urejeno:

Grisbi

Fizikalc
19. jul 2007
2.193
1
36
20 km iz Lj
To je meni vse jasno, in sm tud rekla, da se strinjam,..ne vem pa zakaj se čutiš dolžnega komentirat mojo selitev? Sploh glede na to, da ni tema o primerni bivalni površini za dva?

ynos

Vremenko
18. jul 2007
24.434
3.825
113
davorinm.wordpress.com
Citat:
Uporabnik Grisbi pravi:
Sploh glede na to, da ni tema o primerni bivalni površini za dva?

Komentiral sem napisano.
Citat:
Uporabnik Grisbi pravi:
Ja....pa? Itak že živiva skoraj leto skupaj, samo lokacijo bova zamenjala za precej večjo,...ne skrbi, vse je pod kontrolo
smirk-1.gif

Tako da mislim, da sem bil ontopic, vsaj kar se tiče tvojega posta.
smile-1.gif

Grisbi

Fizikalc
19. jul 2007
2.193
1
36
20 km iz Lj
Res čudno, da nihče drug od kolegov z alterja, ki so že bili pri meni ni komentiral tega....predvidevam, da zato, ker vejo, da se jih moje življenje ne tiče, in bi bilo fino, da bi to še kdo dojel
smile-1.gif

ynos

Vremenko
18. jul 2007
24.434
3.825
113
davorinm.wordpress.com
LOL. Glej, če pišeš po forumu o svojem življenju, potem pričakuj tudi komentarje na svoje življenje.
smile-1.gif
Ali pa jih nehaj pisat.

Meni popolnoma dol visi kaj in kako se ti seliš, tako da nimam kaj dojet tukaj.
crazy1.gif
Ampak če si že napisala, potem pa ja lahko komentiram, da sta dobra, da sta preživela toliko časa v garsonjeri in da meni tak načim skupnega življenja ne bi odgovarjal.

Grisbi

Fizikalc
19. jul 2007
2.193
1
36
20 km iz Lj
Ja, po moje sem lahko jaz tista, ki piše o mojem RL, ne vem, če ti tiste pol leta, ki si jih preživel z mano daje to pravico....je pa to samo moje mnenje, in očitno sem se motila...si videl kje mene komentirat tvoje življenje? Sem, če sem bila vanj vpletena, drugače ne....in ja, sem pričakovala podobno stopnjo zrelosti oz bontona tudi od tebe, ampak je očitno ne bom dobila...

me off.

Evrofil

Dopisnik z Bruslja
18. jan 2008
4.522
1
36
A me lahko prosim nekdo usmeri proti prodajalni kokic?
Pa eno ta velko fanto bi tud, hvala.

ynos

Vremenko
18. jul 2007
24.434
3.825
113
davorinm.wordpress.com
Če pišeš o svojem življenju, pričakuj tudi kakšen komentar.

Če je pa problem to, da sem izjavil, da živita v garsonjeri, se pa globoko opravičujem. Sem imel v mislih, da si že nekajkrat to napisala na forum.

PMS all the way
uf-1.gif