Opolnoči rekord na bencinskih črpalkah

Roberto

Majstr
19. jul 2007
12.057
154
63
Doma
Pa ne na takšnega kot ti misliš...
Sicer pa: najdi in poslušaj komad od Mlakarja: Ivo Balila... Se mi zdi da zelo lepo opisuje tebe in tebi podobne.

Če že hočeš vedeti: zagnojiš prav vsako temo s tem svojim generičnim odporom do drugačemislečih, ki ne sledijo kultu osebnosti in atletičarju na križu.
Za vse so krivi ,celo za sneg...
Če si res tak car, potem pa kaj ukreni, za obče dobro. Pa glej da ne bo tvoja prva naslednja poteza potem na relaciji leva roka-desni žep.
Če se pa samo ******... potem pa enkrat že odrasti. Zaradi tebe in tebi podobnih je ta forum postal ena velika mlakuža, katerega ti in tebi podobni polnite z gnojnico... Proti vsem in vsakomur.

Roberto

Majstr
19. jul 2007
12.057
154
63
Doma
Nope...
smile-1.gif

ericks

Majstr
10. sep 2007
2.777
221
63
Citat:
Uporabnik Roberto pravi:
Dej, naredi nam vsem uslugo in se spelji živet v svoj wunderJJland...
Sicer pa imaš več možnosti izbire... da hodiš tankat v I, A, HR, H, da uporavljaš vozila na alternativni pogon, da hodiš peš... Lahko pa izrqaziš nestrinjanje s ceno, ampak na civiliziran, kulturni način, brez zmerjanja, obkladanja z imeni... Bo šlo ali je to zate in tvojo usmerjenost preveč?

ta vlada, ki je sedaj (ta trenutek se) na oblasti samo krade. tudi skozi ceno goriva, ki je med visjimi v evropi, ceprav cena nafte na mednarodnem trgu ne dosega nekih visokih cen....

poglej si zgodovino cen goriva v sloveniji v preteklosti in ceno surove nafte na trgu in videl bos o cem je govora ...

predator

Fizikalc
20. jul 2007
5.141
0
36
Ausland
Pri prejšnji vladi je bila gospodarska rast in bilo je še kaj za pokrast od prej.
Teli počasi zmanjkuje stvari za pokrast in potem višajo trošarine in podobno.

Kakor koli obrneš ne ena ne druga nista delali za državljane
smirk-1.gif

sonick

Polo 6n2 frajer
22. sep 2007
3.091
0
36
on the run
Pri TUŠ-u se splača tankati.... jaz sem danes tankal pun kesl, pa sn plačal slabe 3€ manj kot pri konkurenci......To pa se bo konc leta nabralo za en kesl
wink-1.gif

Radirko

Fizikalc
18. avg 2007
6.242
0
36
Citat:
Uporabnik sonick pravi:
Pri TUŠ-u se splača tankati.... jaz sem danes tankal pun kesl, pa sn plačal slabe 3€ manj kot pri konkurenci......To pa se bo konc leta nabralo za en kesl
wink-1.gif

Zelo impresivno, glede na to, da imajo do pikice enako ceno, kot Petrol.

Si morda toliko prihranil z dodatnim popustom, katerega si nam pozabil omeniti in za katerega je treba prej se v shopping po poljske Milke ?

ericks

Majstr
10. sep 2007
2.777
221
63
Citat:
Uporabnik predator pravi:
Pri prejšnji vladi je bila gospodarska rast in bilo je še kaj za pokrast od prej.
Teli počasi zmanjkuje stvari za pokrast in potem višajo trošarine in podobno.

Kakor koli obrneš ne ena ne druga nista delali za državljane
smirk-1.gif

itak da nobena vlada ne dela za drzavljane, ceprav je prav v ta namen izvoljena....

mene ne zanima kdo je na oblasti, zanima pa me, kaj pocne v svojem mandatu. in pac sledim cenam goriva, ker ga precej pokurim. in ko vidim, kam gre cena zaradi trosarin nocem vedeti, po kaksni ceni bomo placevali gorivo, ko bo sla cena na mednarodnih trgih gor...

sonick

Polo 6n2 frajer
22. sep 2007
3.091
0
36
on the run
Eh pa hebi ga.....tak skor cela familja hodi v šoping, te pa pač greš v tuš, če maš potem tam že neki popust pri bencinu.......ker glede šopinga je tak vseeno skoro pri kerem izmed trojice jemleš robo.........razen določene stvari se izrecno nabavlajo v mulleru in hoferu, ampak to je pa že za v drugo temo.....

SpaceMonkey

Pripravnik
11. avg 2007
761
3
18
Samo v vednost; za tebe je res popust na gorivu vendar moraš vedet, da si ti tisto razliko v ceni goriva plačal oz. bolje rečeno preplačal že v marketu z nabavo robe, ki ima veliko višje marže kot gorivo tako, da se tisti popust na gorivo njim nikjer ne pozna. Še več, dobro služijo na ta račun.

Roberto

Majstr
19. jul 2007
12.057
154
63
Doma
Plus da je roba v TUŠu na nivoju Hardija oz ostalih pofl (slaba kvaliteta) nizkocenovno nabavnih visokocenovno prodajnih verig...

mac77

Fizikalc
22. avg 2007
4.541
37
48
mah, kot da so ostali kaj boljši,,sadje je recimo v >Hoferju 3x boljše kot v Sparu

mario

Pripravnik
5. avg 2007
527
0
16
Citat:
Uporabnik vaginko pravi:
lej en cent podariš tu, en cent podariš tam. Petrol ima cez 200.000 strank na dan in če vsaka podari 1 cent? Ti ko greš v trgovino ti je vseeno, če piše na polici da je cena 1 evro, ko prideš na blagajno pa bi bila cena 1.10 evra? Meni pač ni vseeno in če je tankal za 20 evrov (pač ugibamo koliko je modela natočil) in če je mašina kazala 20 ne more rečt blagajnik 20.01! Če pa kje obstaja pravilnik ali zakon, da se takšne merilne naprave na bencinskih črpalkah lahko motijo pa je moja objava odveč, ker pri nas te ne more več nič presenetit!
Res ne razumem ljudi ki so pripravljeni kar na vsakem vogalu puščati cente a jih nekateri res pobirate na cesti?

to pa je zato, ker zunaj mašina kaže na dve decimalki natančno, računalnik g. Petrola pa na 4 decimalke. tankaj 19.99
hysterical-1.gif

mario

Pripravnik
5. avg 2007
527
0
16
Citat:
Uporabnik ginekolog pravi:
Pravkar tankal na Dunaju za 1,15 € za liter bencina. Viva la banana republiqa !

jaz tankam v avstriji že od časa od kar naši preljubi politiki ne vejo računat..

paci

Fizikalc
19. jul 2007
1.573
8
38
Vlada je nekoliko znižala trošarine na naftne derivate, a se bodo ti kljub temu občutno podražili. Liter 95-oktanskega bencina se bo podražil za 2,4 centa in bo po novem stal 1,262 evra, liter dizla pa za 2,3 centa in bo stal 1,289 evra.
Banda .

ChaoRen

Fizikalc
21. jul 2007
5.409
0
36
124
Citat:
Uporabnik paci pravi:
Vlada je nekoliko znižala trošarine na naftne derivate, a se bodo ti kljub temu občutno podražili. Liter 95-oktanskega bencina se bo podražil za 2,4 centa in bo po novem stal 1,262 evra, liter dizla pa za 2,3 centa in bo stal 1,289 evra.
Banda .

Dizel dražji od bencina?
rolleyes-1.gif

Jado

SCANIA, na uro ziher 140
21. maj 2008
15.623
208
63
Kranj
to mi delaj VLADO MOJA CRNO MOJA.....še večje veselje usterajhiše gas.

olfa

Majstr
4. sep 2007
2.383
172
63
Tole je mal naroben izračun za nafto. Zdaj je 1,194 torej bo po noverm 1,217 al kako.

Nikjer še ni potrjeno. Ali pač, da ne bom glih jutri tankal k je prazno.

V torek ja bila popoldne v Avstriji cena 1,154 dopoldne pa ni bilo opazne razlike v primerjavi z nami (1 cent).