Oplovih 24 ur

softi

asfalter
30. avg 2007
33.298
486
83
okolica metropole
mah kje..opla ne bom imel. sem bil enkrat tam, renoja sem dal na hitri servis, pač reno, jaz pa sem šel pogledat insignio. imel so navadno, pa eno z velik opreme. navadno je bila tko tko, una z velik opreme pa huda. strop prenizek, sibedah da luft glavi. zadaj mal palca, drgac pa vsecno. pozresna. je mel nekdo k ga poznam cel vikend na testu.

ves ta cas ogledovanaj me noben ni vprasal nic. bil sem v kravati, obleki, ravno s srecanja z upravo ene lepe firme in na poti na srecanje z upravo druge firme. tko da sem bil celo obrit itd. ampak noben tut mignil ni.

me spominja na mizarja, k je po montazi pohistva sel po land cruserja, pa ga niso jebal 5%. šez en mesec je sel nekam v velenje kupit traktor in je med dogovarjanjem prodajalca okoli vleke stopil v sosednji volvo salon, kjer so ga obdelal in mu omov poslla xc90. po dveh letih je prisel k njim se po enega.

lost1

mnz
19. jul 2007
8.461
147
63
Trenutno ne vem na pamet koliko je bilo lanskoleto in zato tudi te primerjave nisem nikjer delal.

Sem pa rekel da je bilo uspešno,kar definitivno je, glede na trenutni trend v Sloveniji.
smirk-1.gif

msenjur

Guru
11. sep 2007
27.022
-382
113
Citat:
Uporabnik softi pravi:
me spominja na mizarja, k je po montazi pohistva sel po land cruserja, pa ga niso jebal 5%. šez en mesec je sel nekam v velenje kupit traktor in je med dogovarjanjem prodajalca okoli vleke stopil v sosednji volvo salon, kjer so ga obdelal in mu omov poslla xc90. po dveh letih je prisel k njim se po enega.

a kr zastonj so mu ga poslali??? to je mogu bit pa en veljak!

Maci

Fizikalc
18. jan 2010
2.989
0
36
Citat:
Uporabnik Fiat007 pravi:
Mislim, da je neka "ekspertinja" pred mano podajala strokovne podatke o tem, da je bila akcija manj uspešna kot lani
bonk.gif

Citat:
Uporabnik Maci pravi:
Bilo je veliko slabše kot prejšnja leta, skoraj pol manj, v vseh salonih.

Ti si en butelj, kje pa naj bi dobila ta podatek
bonk.gif

Fiat007

Fizikalc
1. apr 2009
1.065
0
36
43
Gorenjska in okolica (Bled)
A bolj butastega izgovora pa nisi našla... Bi verjetno malo bolj strokovno izpadla, če bi se mogoče malo posula s pepelom.
Svetujem ti, da v času kriznih rezultatov prodaje, kjer vsaka stranka nekaj velja, ne širiš nekih lažnivih informacij o uspehih akcije posameznih blagovnih znamk ( v tem primeru Opel) in s tem daješ slab ugled tako marketingu, ki je akcijo kreiral, kot tudi blagovni znamki.
Če ne veš, potem bodi tiho. Če ti bo to sploh kdaj uspelo ob takem poznavanju trga in vsega ostalega
smirk-1.gif

Ko bomo pa preštevali, koliko certifikatov za oldtimerje so izdali v posameznem letu, pa boš zame kompetentna oseba. OK
crazy1.gif

Maci

Fizikalc
18. jan 2010
2.989
0
36
Je škoda da zaradi tega, da ti povem kaj mislim od tebi, dobim kakšen cukerček moderatorjev.

Moj avto te pa žuli fejst
bonk.gif

Fiat007

Fizikalc
1. apr 2009
1.065
0
36
43
Gorenjska in okolica (Bled)
@Maci - najina "čustva" so obojstranska. Ne pametuj tam, kjer nimaš pojma.

@alkoholik - žal ne morem dati številke na forum, kot sem napisal že nekaj postov višje. In niti se nisem nikoli hvalil s tem, da bi to lahko naredil
wink-1.gif

SJTV1

eV12
18. jul 2007
19.376
1.240
113
www.adriamedia.si
Citat:
Uporabnik Fiat007 pravi:
Glede akcije letos; prodajne številke so dobre in vzpodbudne in nikakor ne pol slabše kot lansko leto. Žal podatkov javno ne morem objaviti.

Jih bom jaz tokaoj, ko jih dobim (ponavadi nam jih pošljejo kek mesec po koncu akcije)