Pozdravljeni,
Ker ste nekateri tukaj res "majstri" bi bilo zelo dobrodošlo, če bi nekdo opisal zakaj se uporablja kak kvas in kaj od nega pričakovati pri določenih temperaturah. Kateri kvasi so bolj primerni za neko vrsto piva in kateri za druge vrste.
Lepo bi bilo nekako na tak način:
SAFALE US-05:
-VRSTE PIVA ZA KATERE GA UPORABLJATE:
-ESTRI: (tudi malo temperaturno, npr. 16 stopinj nič estrov, pri 18 taki pa taki estri, pri 20 taki in taki pri 22 ester party,...)
-KOLIČINA PREDELANEGA SLADKORJA:
-USEDLINA
-KVAS JE FABRIŠKO NAMENJEN ZA:
Hvala ker nam pomagate
Lp, Anže
Ker ste nekateri tukaj res "majstri" bi bilo zelo dobrodošlo, če bi nekdo opisal zakaj se uporablja kak kvas in kaj od nega pričakovati pri določenih temperaturah. Kateri kvasi so bolj primerni za neko vrsto piva in kateri za druge vrste.
Lepo bi bilo nekako na tak način:
SAFALE US-05:
-VRSTE PIVA ZA KATERE GA UPORABLJATE:
-ESTRI: (tudi malo temperaturno, npr. 16 stopinj nič estrov, pri 18 taki pa taki estri, pri 20 taki in taki pri 22 ester party,...)
-KOLIČINA PREDELANEGA SLADKORJA:
-USEDLINA
-KVAS JE FABRIŠKO NAMENJEN ZA:
Hvala ker nam pomagate
Lp, Anže