Opica

upiwaly

Fizikalc
6. avg 2007
1.513
9
38
Ali je možno pri nas kupit tiste majčkene opice, ki jih lahko vidimo v kakšnih TV serijah ipd? Sem bil v živalskem vrtu na Dunaju, pa so me čisto navdušile
cheer.gif

Nekaj takega: opica

upiwaly

Fizikalc
6. avg 2007
1.513
9
38
Se mi je zdelo, da smrdijo. Samo po mojem taka mala opica niti ni toliko problematična.
Za sranje si pa ne predstavljam koliko je to
grin1.gif

Kakšne pa so sploh cene takih živali? Si niti približno ne predstavljam...

malcomX

Plastic
21. jul 2007
20.111
4
36
40
Z nekega planeta
www.mojabivsa.com
To bo težko dobit ko svinja... Po kakih hobijih probaj, samo vem da nazadnje sem jih videl so bile rastavni exponat...

Malo spremljaj bolho ipd, samo mores vedet da s temi zadevami je presneto dost dela...

Razmisli raje o nakupu 2 psov.

veselilisjak

Sloven´c
22. jul 2007
25.331
355
83
39
Citat:
Uporabnik malcomX pravi:

Razmisli raje o nakupu 2 psov.

ne-ne-1.gif

Boljša bi bila še tista ogromna papiga, ki so jo imeli včasih v BTC-ju v neki trgovini z malimi živalmi in opremo zanje.

Džungla zagotovljena.
hysterical-1.gif

Robbit

Fizikalc
26. jul 2007
2.209
20
38
V stavbi Lesnine na Brdu, v trgovini z živalmi imajo dve takile opici, ki nista naprodaj. Smešni sta za popizdit
grin1.gif

upiwaly

Fizikalc
6. avg 2007
1.513
9
38
ksz

Mater, da bi bilo toliko dela s tako majhno živalco si kar ne predstavljam. Sem nekako upal, da se jo da tudi malo vzgojit/zdresirat...
Bom malo preveril razne hobije in oglase, če se sploh prodaja kaj takega, oziroma, če je kakšen malo bolj podkovan na tem področju, da se ga vpraša malo bolj konkretno kako je to žival imet...

wacko

Fizikalc
18. jul 2007
5.450
0
36
A ni nek zakon o eksotičnih živalih, ki omejuje nakup kar vsakemu? Se spomnim da je bilo enkrat o nekem gepardu v Preverjetno ali eni podobni oddaji....

Slovenet

Guru
21. jul 2007
4.424
535
113
43
Še vedno Rdeči revirji
KSZ...

Dajmo se že enkrat zavedat, da ne more met vsak živalskega vrta kar v stanovanju. Vse te živalce so zelo srčkane, dokler so majhne, kaj pa potem
confused-1.gif

Kdor tako rad gleda opice naj gre malo večkrat v živalski vrt, po možnosti naj tam malo pomaga skrbet za opice. Doma pa jaz teh eksotov nebi imel.

Drugizvezdnik

Pripravnik
20. jul 2007
432
0
16
Meni je opica tudi full huda žival, enkrat sem bila tik pred tem da jo kupim
cheer.gif
. Težko jih je dobit so pa blazno luštne. Znajo kar bit problematične, tudi če so majhne ampak pomoje se jo da lepo naučit.

Včasih vem da se je dal opico dobit v vrtnih centrih Kalia, potem pa je bila ena pizdarija z eno opico, ker je hitro umrla tistim ki so jo kupili in so jih nehali prodajat, sigurno pa bi ti lahko dali več informacij, ali pa se pozanimaj v Lesnini na Brdu. Računaj ene 2000€ zanjo, že takrat vem da je bila opica 420.000 sit. Opica
grin1.gif

Nazadnje urejeno:

upiwaly

Fizikalc
6. avg 2007
1.513
9
38
Potem ko bo stanovanje nared in vse ostalo si bom pa privoščil eno malo nagajivko
cheer.gif

Mops je pa itak klasa zase
grin1.gif