Uporabljate neposodobljen brskalnik. Ta ali druga spletna stran morda ne bo prikazana pravilno. Posodobite brskalnik ali uporabite alternativni brskalnik.
Avtor teme išče uradnega, pooblaščenega serviserja; razlogov sicer ne poznam a take so njegove želje, Jan-mar pa pač ni pooblaščeni serviser.
V LJ in okolici lahko izbiraš med AH Moste, AT Vis, Opel na Vrhniki, Kosec v Domžalah, mogoče je še kakšen.
Tole okoli uveljavljanja garancije navkljub servisiranju pri nepooblaščenem serviserju mi pa res ni bilo znano. Hvala za info. Ker pa vem, kako ponavadi odreagirajo na pooblaščenih servisih in za preprečitev nastanka novega šopa sivih las, bom vseeno naredil še preostala 2 servisa v garancijskem roku, kar pri pooblaščenem servisu. Verjetno bo to kar avto moste, kot je predlagal lost1.
Ta uredba pa je napisana za otmeni svet. V našem okolju pa se glasi... Imam s.p., dva ključa in dvigalko in lahko čačkam po avtu. Ko zadevo zjebem do konca pa naj se delavnica ki ima primerno orodje in opremo naprej heca z problemom in zraven še škodo, katero sem naredil...
Žal. Pravih resnih igralcev pri nas ni veliko, pa tudi miselnost ni pravilna... Ta pravi igralec že v osnovi ne more biti veliko cenejši od tovarniškega servisa (pooblaščenec)...
Pri Trobcu me zelo zelo moti odnos do strank! Tudi strokovnost storitev ni ravno na nivoju, saj sem določene zadeve prijavil 2x, pa še danes niso odpravljene težave. Posledično iščem drug servis, saj imam izbiro, kam bom nosil svoj denar.
Če ni skrivnost, h kateremu nepooblaščenemu mojstru boš vozil na servis ?
Sam tudi iščem kvalitetnega nepooblaščenega mehanika za Opel, pa žal nobenega ne poznam.
Če ni skrivnost, h kateremu nepooblaščenemu mojstru boš vozil na servis ?
Sam tudi iščem kvalitetnega nepooblaščenega mehanika za Opel, pa žal nobenega ne poznam.
Delavnica je sicer še malo v delu, ampak fant obvlada. Meni je prejšnji teden vgradil nosilce za original pregradno mrežo v Astro H, ko so vsi ostali ali obupali ali niso imeli interesa to narest.
Ta stran uporablja piškotke, ki vam pomagajo prilagoditi vsebino in funkcionalnosti ter obdržati prijavo, če ste registrirani.
Z nadaljnjo uporabo tega spletnega mesta soglašate z našimi piškotki.