Opel servis Ljubljana

ishtar007

Majstr
31. avg 2007
1.367
241
63
Zaradi nezadovoljstva z AH Trobec (Dolgi most) iščem drugega uradnega serviserja za Opel. Naj bi bil v lj oz. v bližnji okolici. Kakšni predlogi?

janus

Pripravnik
3. mar 2011
167
0
16
Avtor teme išče uradnega, pooblaščenega serviserja; razlogov sicer ne poznam a take so njegove želje, Jan-mar pa pač ni pooblaščeni serviser.
V LJ in okolici lahko izbiraš med AH Moste, AT Vis, Opel na Vrhniki, Kosec v Domžalah, mogoče je še kakšen.

ishtar007

Majstr
31. avg 2007
1.367
241
63
Hvala za naštete janus. Pooblaščenega iščem, ker je avto še v garanciji. Nepooblaščenega pa že imam in bo avto dobil v roke po izteku garancije.

ishtar007

Majstr
31. avg 2007
1.367
241
63
Tudi meni AT Vis nič kaj ne diši... Očitno res ni neke velike izbire pri teh Opel servisih.
frown-1.gif
Glede na to, kako se jajca kvarijo, bi morali imeti najmanj 10 servisov samo v lj!

ishtar007

Majstr
31. avg 2007
1.367
241
63
Tole okoli uveljavljanja garancije navkljub servisiranju pri nepooblaščenem serviserju mi pa res ni bilo znano. Hvala za info. Ker pa vem, kako ponavadi odreagirajo na pooblaščenih servisih in za preprečitev nastanka novega šopa sivih las, bom vseeno naredil še preostala 2 servisa v garancijskem roku, kar pri pooblaščenem servisu. Verjetno bo to kar avto moste, kot je predlagal lost1.

Roberto

Majstr
19. jul 2007
12.057
154
63
Doma
Ta uredba pa je napisana za otmeni svet. V našem okolju pa se glasi... Imam s.p., dva ključa in dvigalko in lahko čačkam po avtu. Ko zadevo zjebem do konca pa naj se delavnica ki ima primerno orodje in opremo naprej heca z problemom in zraven še škodo, katero sem naredil...
Žal. Pravih resnih igralcev pri nas ni veliko, pa tudi miselnost ni pravilna... Ta pravi igralec že v osnovi ne more biti veliko cenejši od tovarniškega servisa (pooblaščenec)...

ishtar007

Majstr
31. avg 2007
1.367
241
63
Pri Trobcu me zelo zelo moti odnos do strank! Tudi strokovnost storitev ni ravno na nivoju, saj sem določene zadeve prijavil 2x, pa še danes niso odpravljene težave. Posledično iščem drug servis, saj imam izbiro, kam bom nosil svoj denar.

G_K

Zelenc'
28. sep 2011
16
0
1
Pozdravljen

Če ni skrivnost, h kateremu nepooblaščenemu mojstru boš vozil na servis ?
Sam tudi iščem kvalitetnega nepooblaščenega mehanika za Opel, pa žal nobenega ne poznam.

Hvala in LP
smirk-1.gif

Axi

Fizikalc
2. sep 2007
894
28
28
Tudi mene bi zanimalo, če lahko kdo svetuje dobrega mehanika za Ople v LJ ali okolici (neuradnega)?

guardy

Guru
3. avg 2007
8.516
1.109
113
Obišči stran
Citat:
Uporabnik G_K pravi:
Pozdravljen

Če ni skrivnost, h kateremu nepooblaščenemu mojstru boš vozil na servis ?
Sam tudi iščem kvalitetnega nepooblaščenega mehanika za Opel, pa žal nobenega ne poznam.

Hvala in LP
smirk-1.gif

odprl se je nov servis, dela pa to mojster za ople, ki je včasih reševal težje napake v mostah in na avtotehni:

http://www.bizi.si/O-SERVIS-D-O-O/maticno-podjetje/

Delavnica je sicer še malo v delu, ampak fant obvlada. Meni je prejšnji teden vgradil nosilce za original pregradno mrežo v Astro H, ko so vsi ostali ali obupali ali niso imeli interesa to narest.

AndY1

Guru
Osebje foruma
18. sep 2007
22.103
4.097
113
Oba sta stručkota. Daniel je imel do nedavnega čez Ampere na AT Vis (poleg ostalega), za drugega pa sem slišal, da je bil vodja tehnične službe.