A lahko prosim v to temo NE vlečete Azijcev, Francozev, Italijanov ... ? Je to tako težko? Verjamem, da je Mazda super, a je ne grem niti preizkusit. Mogoče bo to zvenelo super snobovsko in idiotsko, a ko se zvečer dobimo na špricerju pobje mojih let (večinoma smo privatniki), radi rečemo kakšno okoli avtomobilov. Za nas pač niso Mezde in podobni bonbončki. Eni izmed njih so res težki privatniki, drugi pa smo na ravni, da imamo na strani zgolj nekaj stotisočakov.
V mojem mestu imajo v salonu kar 4 GLC-je. Žal ne nudijo testnih voženj, dokler ni avto zaaran, ne vzamejo v odkup starejših avtomobilov, gospa na telefonu pa je delovala zelo vzvišena. Naslednji teden opravim testno vožnjo z X4, potem bom pa krepko premislil, ali vzamem BMW ali Mercedes Benz.
AvtoFun, dobra pripomba glede Lade Nive.
V mojem mestu imajo v salonu kar 4 GLC-je. Žal ne nudijo testnih voženj, dokler ni avto zaaran, ne vzamejo v odkup starejših avtomobilov, gospa na telefonu pa je delovala zelo vzvišena. Naslednji teden opravim testno vožnjo z X4, potem bom pa krepko premislil, ali vzamem BMW ali Mercedes Benz.
AvtoFun, dobra pripomba glede Lade Nive.