Pacek (kot na novo pravijo uporabnikom na Alter-ju).
Hud je, nimam kaj.
Kako je pa kaj z avtomatik lag-om? Ko sem nazadnje vozil ta motor v C-klasi, je potreboval kar nekaj časa, da je skočil in mi ni bil niti najmanj všeč.
Hud je, nimam kaj.
Kako je pa kaj z avtomatik lag-om? Ko sem nazadnje vozil ta motor v C-klasi, je potreboval kar nekaj časa, da je skočil in mi ni bil niti najmanj všeč.
Kje jih pa prodajajo? Najbližje sta mi Novo mesto ali Celje od "večjih" mest.
Hvala!
Nujno rabim še mere širine in dolžine obeh avtov.
MrDaco,
železen/alu nadstrešek s PVC kritino za vsaj 3 avtomobile za manj kot 10 jurijev? Pa govorimo za celotno konstrukcijo, ne zgolj za "podaljšek" hiše.
Hvala!
Nujno rabim še mere širine in dolžine obeh avtov.
MrDaco,
železen/alu nadstrešek s PVC kritino za vsaj 3 avtomobile za manj kot 10 jurijev? Pa govorimo za celotno konstrukcijo, ne zgolj za "podaljšek" hiše.
Bimmer je top barve
Hud je, nimam kaj.
Kje jih pa prodajajo? Najbližje sta mi Novo mesto ali Celje od "večjih" mest.
morš vedt, da je x4 tastar model - kar je sicer ok k je tanov grd kot svinja. pa tale "tvoj" je trd ko prasica, te bo zrukal celga na naših cestah.
pr glc pride kmalu prenova, bo dobil fukiš armaturo v stilu C. aktualni bo tko še mal cenejši. glc coupe je tut lep, aktivno vzmetenje ga itak zmaga.
drgač je pa hud še tanov Q3, pride čez kak mesec dva. sam je pač manjši. grandland x je sicer ok, sam pol raj poglej peugeot 3008, bolj fensi.