one night stand...

Tjasa

Fizikalc
10. dec 2007
4.403
0
36
ksz

Za one night stand ne rabim možganov, ampak vsaj 20 cm batino in sprejemljiv kjut fris tipa. Ostalo me ne briga, zarad mene če je star 19 al pa 44, če je brezposelen in nima za burek, al pa če je direktor nevemkerefirme in ima doma v garaži dva maseratija.

One night stand pr men ne more bit pod nobenim pogojem s KOLEGI in PRIJATELJI, ki jih poznam že neki časa, ampak samo z nekom ki ga spoznaš isto noč in ugotoviš, da je tup ko točak ampak privlačen za požret. No, ecola.

Se pa ne poslužujem tega, če že, mam raj rednega fukfrenda kot pa tkole. Ampak, če pride tko, pač pride tud tko.

mhmm

GIFtedALTER 08
22. jul 2007
2.370
0
36
Bunka Grr, zdej pa hiter ravnilo v roke in nariš 20+cm.
priden.gif

Tjasa

Fizikalc
10. dec 2007
4.403
0
36
@ all; jih je kr dost, ki majo 20+, osebno poznam 4 take. Zakaj bi se za one night stand dala dol z nekom k ma komej tistih 12 cm?
grin1.gif
Če se že spustim v kej takega, hočem vsaj vedet da bom bla zadovoljena glede velikosti, ne pa da bom padla skup od smeha ko bom vidla tipov "ponos".

ChickenBoy

Fizikalc
27. avg 2007
1.918
0
36
40
Mislim da je počasi že čas, da se ti odločih kakšen karakter in osebnost boš prikazovala na forumu. Te kot neko osebo, ki skoz jambra noben več ne povoha?

noker

Pacijent leta 2016
19. sep 2007
4.499
0
36
Punca, glej, verjetno res poznaš take, ki imajo 20+, to ti verjamem. Ampak ni se pa treba s tem hvalit po netu.
Drugače je pa lahko tudi to, da zate mora bit 20+, da ga sploh čutiš, ampak dvomim, si še premlada.
Da te pa tip lahko zadovolji zgolj zaradi velikosti organa, je pa malce utopično razmišljat, se ti ne zdi?

Pa brez zamere.

Noker

p.s. aja, jaz pa vem, da za zadovoljitev ženske ni potrebnih 20+ .... preverjeno
evil.gif

Nazadnje urejeno:

Tjasa

Fizikalc
10. dec 2007
4.403
0
36
Js sm samo napisala navaden post, kako js gledam na ONS in to je to. Kakšna sem bla pa nekaj let nazaj in kakšne poglede mam zdej na določene zadeve, je pa moja odločitev in ne vem, zakaj bi pisala neke izmišljotine po forumu in se dejansko delala, da sem nekaj kar nism. Kdor me s foruma pozna, bo že vedel kaj in kako in da se ne hvalim ampak samo povem golo dejstvo, da sem točno taka tud v RL kot tuki (če ne še hujša hehe
evil.gif
) in ne spreminjam mnenj. No, kakorkoli, da se ne bom zatipkala preveč...Ne mislm več odpisvat na razna namigovanja in ostale provokacije.

sajkek

Guru
16. mar 2008
35.580
10.798
113
lepo in pošteno si napisala. si mi ze vsec.

Drugace pa a punce veste kolk je 20 cm? A4 list položno dejte to je celo 21, alpa kar zrolaj a4 list po dolžini, in potem si to predstavljal da imaš v sebi, celo. na polno. A ze kej boli ? al to sam fantazirate? Moja ko si zaželi kej vlkega imava plastičnega prijatlja 20+, pa je enkrat na mesec cist dovolj LOOOOOOOOOOOOOOOOL

rainbow

Pripravnik
18. avg 2007
607
9
18
hysterical-1.gif

fantje, za popačene predstave o 20cm ste itak vi krivi
evil.gif

Tamara -> bolj kot jst....zakon
cheer.gif

Ares

kamikaza
19. jul 2007
4.622
0
36
Citat:
Uporabnik Tjasa pravi:
... ampak vsaj 20 cm batino in sprejemljiv kjut fris tipa...

hysterical-1.gif

resno me zanima, kako TI ugotoviš kolk cm batino ima tip še predno se spoznata pa slečeta...mislim, take 'x-ray' sposobnosti pri ljudeh pa še niso odkril...
shocked-1.gif

Tamara

mX's girl
23. jul 2007
3.718
0
36
43
vedno korak pred tabo
Kaj ti pomaga 20 cm, če je pa svinčnik
hysterical-1.gif
ti si tut utrgana.
Res škoda, da ne greš z nami v petek, ker tle so že take scene samskih in na novo samskih,
da imam na novo izoblikovane trebušne mišice
aplauz.gif