OMW sprint dizel

Najboljše gorivo se mi zdi pri

• Skupaj glasov
    77

lost1

mnz
19. jul 2007
8.456
146
63
Kakšne maste kej izkušnje?

Jst sem zdej že par tankov od OMW-ja skuril in imam moram rečt da sem kar zadovoljen.

Nekako gre vrstni red sledeče.

1. OMW
2. Petrol
3. Agip

Po tem vrstnem redu gredo porabe med omenjenimi podjetji ( LOGO,INA,TUŠetc... ne štejem ker nočem tam tankati).
Poraba v primerjavi OMW -> AGIP , je razlike tudi po 1L, s tem da je OMW bolj prijazen kar se tiče same porabe.

Skratka sedaj tankam na OMW-ju, zaenkrat zadovoljen, poraba se mi zdi dejansko nižja ob večinoma enakih vožnjah oziroma enaka poraba ob bolj težki nogi.

Pa drugi,kakšne izkušnje?

sajkek

Guru
16. mar 2008
35.483
10.726
113
aja, si moral reklamo naredit ker si kupone dobil. priden. bos se za kruh imel
wink-1.gif

lost1

mnz
19. jul 2007
8.456
146
63
Gledal sem le podatke po porabi,ker glede na to da skurim po 1 tank na teden, mi tisti boni niso ravno veliko koristili, so me pa vseeno prepričali da ne tankam več na Petrolu.

mtl

Majstr
19. jul 2007
10.577
336
83
Kras
www.mtl.si
MOL je najboljši. Potem OMV, Petrol pa tankam edino v skrajni sili par litrov, da se privlečem do ene od omenjenih dveh črpalk. Na Agipu nisem še tankal, po raziskavi od Dela pa je bil bolj zadaj.

predator

Fizikalc
20. jul 2007
5.141
0
36
Ausland
Jaz svojega JTD-ja tankam večinoma na OMV-ju (95%) zato, ker v Dolskem skoraj nikoli ni gužve in ni treba tako kot pri Petrolovih črpalkah obhodit celotne trgovine, da bi prišel do blagajne
bonk.gif
(ja to me blazno moti pri Petrolu, sem pač pikolovski)

motoristic

Fizikalc
18. avg 2007
1.315
21
38
Ljubljana
jast na svojm traktorju ne opazim razlike, ni ne tišji potegne bolje tudi ne, poraba je pa (vedno tankam na OMW) tudi nespremenjena.

veselilisjak

Sloven´c
22. jul 2007
25.331
355
83
39
Poraba je po 4 polnih tankih popolnoma enaka, tako da so (vsaj zame) tisto o manjši porabi bučke.

Na Petrolu ne tankam že nekaj časa, če se le da tankam na Agipu ampak mi je malo iz na roke.

Fetici

Fizikalc
1. feb 2008
550
36
28
Jest tud nisem opazil, da bi bilo kej drugače pri tem dieslu. Meni se je zdelo, da avto še bolj ropota in trese
rolleyes-1.gif

Največkrat pa tankam na Petrolu in je do sedaj po mojih izkušnjah še najbolje.

Spirit

propeler
18. jul 2007
5.746
1
36
Citat:
Uporabnik Gamero pravi:
Po mojih iskušnjah je vrstni red tak: MOL, Agip, omv, petrol
smile-1.gif

Kaj pa Shell? Ima kdo informacije o kvaliteti Shellovega goriva/dizla? Nikjer ni primerjave z njim.

vincent

Guru
Osebje foruma
31. avg 2007
13.260
1.894
113
drugače pa 1 liter ne zdrži....žal ne.

Ker to je pri povprečnem dizlu 20 % manjša poraba! Kar pa ga ni aditiva da bi dosegel. Razumno bi bilo tja do 3 % manjšo porabo...torej to bi lahko zaznal kvečjemu kak dolgoprogaš, ki dela konstantne kilometre (tako dolžinske kot hitrostne).

ker potem bo tak aditiv dodali še bencincem...takoj pade poraba za 1,5 do 2 litra...torej dizlov sploh ne bo treba. Šment.