OMV nalepke zbrane, žog pa nikjer

luka51

Guru
16. avg 2007
14.427
5.703
113
ah te žoge so sranje... še najbolša je košarkarska. teh vsaj v reklamaciji ni blo. odbojkarskih po šivu počenih smo nazaj dobili ogromno, nogometnim pa ventilčki crkujejo.

drugač pa je finta da jih kitajci ne folgajo tak šivat kot je folk navalo. zato žog ni nikjer
smile-1.gif

Diablo

Fizikalc
19. jul 2007
5.360
3
38
LOL, kitajci jih ne folgajo šivat, sej pa ne šiva to 5 kitajcev... kera logika

BlackHole

Pripravnik
23. avg 2007
764
0
16
Citat:
Uporabnik Benady pravi:
Sem se jaz tudi nekaj sekiral okrog teh žog, pol so pa vsi povedali, da je kvaliteta teh žog za en kurZ
frown-1.gif

Prav povedat so ti mogli? Meni je bilo prek dovolj, da sem videl samo ceno te žoge.

alcazar

Pripravnik
3. sep 2007
879
19
18
Slovenia
Tukaj bi moral omw eno fajn kazen plačt za zavajanje kupcev. Se mi prav fučka za tisto žogo, ampak gre se za princip. Sigurno imajo podatlke za nazaj, kolikokrat po 10€ prometa imajo recimo na mesec, da bi lahko predvideli, koliko žog bodo potrebovali.
rolleyes-1.gif

Treba bi bilo užgat eno akcijo, pa nas gre sto v omw dvignat žogo in zabijemo trgovino za tako dolgo, dokler jih ne izročijo.
grims-1.gif

alcazar

Pripravnik
3. sep 2007
879
19
18
Slovenia
Mislim da ni bedaka ki bi se zaradi ene zoge vec vozil in posledicno vec tankal. Torej bi se na podlagi podatkov prodaje iz prejsnih mesecev lahko pripravili na 'maksimum' prodanih zog.

paci

Fizikalc
19. jul 2007
1.573
8
38
Meni si je v nedeljo zdelo malo čudno zakaj je en model iz OMV servisa v Šentvidu znosil vse žoge enemu drugemu modelu v avto v škatli .Sicer ne vem mogoče je bil zaposlen ali je pa vse žoge pokupil.
Na bencinskemu servisu pa žog seveda niso imeli.

passat

Zelenc'
23. jun 2008
5
0
1
Obišči stran
Naj jih bo sram na Istrabenzu. Zaslužili so mastne denarje na račun naivnežev (tudi mene) Jaz sem namreč hitro zbral nalepke misleč,da podarim sinu nogometno žogo. Toda glej ga zlomka,samo napolnil sem jo (sin jo je dvakrat brcnil) in je bilo konec veselja. Mene ne bodo več videli na tej pumpi,ker je navadno zavajanje kupcev. Še dobro,da niso edini ponudniki derivatov !!!!!

Telefunken

Fizikalc
23. jul 2007
1.909
0
36
Voziš passata in sinu ne moreš kupit ene kvalitetno narejene žoge v Hervisu...jaz tega ne razumem.

CyberShot

Pripravnik
2. jun 2008
523
0
16
Maribor
Nekaterim pač bore malo pomeni izraz "pravice potrošnika" . Vsak najmanjši sum zavajanja potrošnikov je treba prijaviti ustreznemu organu.

gretzky

barbarski, nasilni, objestni motoristični norec
6. avg 2007
5.856
0
36
49
evo me
ksz...
Jaz sem včeraj videl polno košaro teh žog na črpalki v Postojni.

ChaoRen

Fizikalc
21. jul 2007
5.409
0
36
124
Citat:
Uporabnik mtl pravi:
Citat:
Uporabnik Diablo pravi:
v SL. Bistrici so imeli včeraj še fuzbal žoge...bolj je problem z odbojkarskimi ki so od vseh 3 še najbolj kvalitetne kao...
Mnjah, ne bi ravno rekel, da so kvalitetne. Je pa res, da jih je zelo težko dobiti. Meni je prodajalka iza pulta dala eno.
cheer.gif

Edine so vsaj približno kvalitetne. Nogometne so dobre za osemletne mulce, košarkarske so pa itak katastrofalne.