OMV - zbirajte točke za nakup žoge po 1€

Dr_S

Pripravnik
22. avg 2007
899
6
18
ksz

Kako napumpat te žoge, če ne kupiš tiste njihove odlične pumpe?

Jaz sem probal z navadno ročno pumpo za kolo pa nekako ne gre, al je to pač čunga lunga žoga pa naj jo nesem nazaj zamenjat?

mtl

Majstr
19. jul 2007
10.629
355
83
Kras
www.mtl.si
S kompresorjem. Ali pa na bencin pumpi. Pa daš na tisto, da je guma prazna in ti nafila. Samo glej, da ne bo šlo preveč zraka noter in ti jo bo lepo razneslo
grin1.gif
.

Telefunken

Fizikalc
23. jul 2007
1.909
0
36
Rabiš tisto kovinsko palčko dolgo 4 cm, ki jo prišravfaš na cev pumpe. Prej se vprašaj, kakšno pumpo imaš da nima zraven osnovnih priključkov:D

mtl

Majstr
19. jul 2007
10.629
355
83
Kras
www.mtl.si
Citat:
Uporabnik Telefunken pravi:
Rabiš tisto kovinsko palčko dolgo 4 cm, ki jo prišravfaš na cev pumpe. Prej se vprašaj, kakšno pumpo imaš da nima zraven osnovnih priključkov:D
Ničesar ne rabiš. Jaz sem s kompresorjem z navadnim priključkom nafilal. Le pritisneš orenk priključek na luknjo in je.

sajkek

Guru
16. mar 2008
35.641
10.840
113
sam sebe osramotil...lepo si napisal da si tudi presaltal zaradi tega..

jap sem tankal zakaj pa ne, itak imam vse pumpe na dohvato ruke, v bistvu sam odlocim se na kateri ustavim an poti domov,...pa sem pac na OMV in zbiral nalepke, da je neka fora/motivacija...no zdaj vec ni fora ker ni zog.Jebejo se naj.

KURKOFF

Pripravnik
8. avg 2007
401
0
16
Omv.si

So fantje našli neke nove slovenske besede.
cheer.gif

Šalabajzerji!
1480575-omv_slo.jpg

Priponke

• 1480575-omv_slo.jpg
    1480575-omv_slo.jpg
    68,6 KB · Ogledi: 172

pleXwriter

Majstr
3. avg 2009
3.376
303
83
Če se kdo kej dost vozi in je iz Ljubljane bi se pa priporočal za kej tehle točk. Z mojo zberava za nahrbtnik in toaletno, kouček ni good k mava raj trde, men sicer tud ostalo ni neki no, ampak baba ni baba če se v neki ne zapič
smile-1.gif

Nazadnje urejeno:
17. dec 2010
1.174
0
36
124
Jaz jih zbiram.
tongue-1.gif

En moj kolega dela v prlekiji na omvju ... mislim, da bi mi komot lahko dal par nalepk ... ali ne? je to ka pod kontrolo?

Davidoff

Bumbar
22. jul 2007
10.004
1.440
113
Vsak prodajalec dobi določeno količino nalepk. Vsaka nalepka ima posebno šifro. Prodajalec je prav tako nadzorovan s kamero, posnetki se redno pregledujejo pri varnostni službi, ki tudi šteje količino izdanih nalepk. Vsaka šifra nalepke so ročno vnese v sistem, ki se nato redno spremlja ob uporabi za nakup znižanega izdelka. Se pravi, če boš dobil nalepko v Kopru, znižan izdelek pa kupil v Murski Soboti, se zna zgoditi, da tvoj kolega dobil obisk kriminalistov. Tebe pa lahko smatrajo kot sostorilca. Bodi previden.

kkarola

Pripravnik
30. jul 2007
224
0
16
Citat:
Uporabnik Davidoff pravi:
Vsak prodajalec dobi določeno količino nalepk. Vsaka nalepka ima posebno šifro. Prodajalec je prav tako nadzorovan s kamero, posnetki se redno pregledujejo pri varnostni službi, ki tudi šteje količino izdanih nalepk. Vsaka šifra nalepke so ročno vnese v sistem, ki se nato redno spremlja ob uporabi za nakup znižanega izdelka. Se pravi, če boš dobil nalepko v Kopru, znižan izdelek pa kupil v Murski Soboti, se zna zgoditi, da tvoj kolega dobil obisk kriminalistov. Tebe pa lahko smatrajo kot sostorilca. Bodi previden.

Zanimivo, po tvoje ne smem tankati na OMW iz mojega kraja. Še več me bojo zaprli če dam nalepke iz večih pump skupaj..

Mater ste pametni..vas bom vikal, ker ste bolj odprti po znanju
priden.gif

Davidoff

Bumbar
22. jul 2007
10.004
1.440
113
Preveč si svež oz premalo sodeluješ, da bi vedel kako tečejo stvari tukaj.

vaginko

Fizikalc
2. sep 2007
10.870
36
48
kaj res davidoffa nihče ne razume? Na bedasto vprašanje biciklarja je pač v njemu razumljivem slogu odgovoril............
cheer.gif