Ja, samo če znak III-14 oznacuje zacetek naselja (in avtomatsko omejitev 50, ce ni dopolnilnega znaka), potem smatram da znak III-15 (konec naselja) tudi odpravlja vse omejitve ki so bile (dodatno) postavljene v naselju. Tudi to 70 na Drenovem gricu (dejansko bi jo morali postaviti za znakom, ampak ali je bil tehnicni prevzem v gostilni, ni nihce preveril mesto postavitve znaka, ali pa ga je nekdo namerno tako postavil (da bodo "informirani" lepo vozili 90, na kazen 70 podali ugovor in ga dobili + resenega, vecina pa bo plačala.
Tudi sam sem parkiral na parkirišču pred blokom, ki je bil v lasti bloka (do tja prisel po intervencijski poti, priznam,) ampak oni so mene kaznovali za parkiranje na javni površini. Jok brate, odpade. Lahko bi me za voznjo po intervencijski poti ampak me niso dobili na poti.
Tudi sam sem parkiral na parkirišču pred blokom, ki je bil v lasti bloka (do tja prisel po intervencijski poti, priznam,) ampak oni so mene kaznovali za parkiranje na javni površini. Jok brate, odpade. Lahko bi me za voznjo po intervencijski poti ampak me niso dobili na poti.