oluja, srebrenica, kosovo

yahel

Fizikalc
23. jan 2013
3.539
61
48
rekel sem da si skrajni levičar...ne samo levičar.

okej, jst sm končal z offtopici. Lahko noč.

Kamele0N

YUGOslovanski mehanik Dmitri Mendeleev
23. jul 2008
42.425
5.661
113
Citat:
Uporabnik turbobitch pravi:
Jaz sm definitivno pacifist.

Glede na to kar si pisal na laterju v preteklosti si daleč od pacifista....še kako leto nazaj si trdil da jih je v jamah premalo (pa celo edini nisi bil)

Pa dost OFFa

pozdrav.gif

8888

mesija - Assassin's Creep
8. jul 2010
33.996
6.225
113
blizu močvirne prestolnice
Ti
Kar se tiče Srebrenice in Oluje. Če zagovarjate da je čist OK pobiti izdajalce, potem je pri te dveh dogodkih isto. turki so bili izdajalci imeli so orožje in zmagovalci so jih pobili, Tam ni šlo za civiliste, večina teh tisočih je milo kar orožje. Srbi so bili izdajalci in Hrvatje so jih enostavno izgnali, nekaj pobili samo zelo malo tako da Srbi nimajo kaj drekati, večino so jih kar sami junaki povozili s tanki ko so bežali! Kar se tiče Kosova, Srbi sprijaznite se, niso vam pomagali ne bratje Rusi, ne sami niste bili sposobni obdržati ta del ozemlja!

I

Izbrisan uporabnik #488

Maš dokumentarec o Srebrenici na Partisu.
Šlo je za maščevanje, dogovor. Pred tem so musoti klali civile po okoliških vaseh,a se o tem ni pisalo.
In pol se je četnikom spipalo, so bili divji na Oriæevo bando in so poklali.

Tak da v Srebrenici ni šlo za genocid.

yahel

Fizikalc
23. jan 2013
3.539
61
48
Citat:
Uporabnik Snecer pravi:
Tak da v Srebrenici ni šlo za genocid.

hmmm...okej potem se lahko lovimo za prave besede. Kaj pa etnično čiščenje? Al je to bolj sprejemljivo, manj kaznivo?

barvica

Rent-a--MILF
11. feb 2013
1.601
145
63
A je bil kdo od vas takrat, ko se je to dogajalo sploh polnoleten, da tako opletate z jeziki? Močno dvomim. A je bil kdo zraven? Tudi dvomim! A je sploh kdo razen Gatta bil v SV? Mogoče 8888, za ostale pa mooočno dvomim.

Nazadnje urejeno:

Tony_Clifton

Fizikalc
18. okt 2014
1.635
2
36
ksz

Kaj je s temi Srbi?
Zadnjič pridem v neko podjetje, mi lastnik začne politizirati in se samosprašuje zakaj so Srbi najbolj osovraženi narod na svetu?
In take slišim večkrat. A ni super, ko so za tvoje težave krivi drugi?

Roberto

Majstr
19. jul 2007
12.057
154
63
Doma
8888 je bil prešmrkav za boje 1991 v Sloveniji. Mogoče je potem tabornike služil, vendar proti koncu ko je bilo že vse skupaj razpuščeno.

barvica

Rent-a--MILF
11. feb 2013
1.601
145
63
A ni 8888 letnik 74? Mogoče ni sodeloval v osamosvojitveni vojni, v obveznem služenju v SV je pa verjetno bil?

Roberto

Majstr
19. jul 2007
12.057
154
63
Doma
Kolikor je meni znano so se itak izogibali SV naborništva vsi kot hudič križa in šli na služenje ko je bilo nujno nekje proti 26... Če ni padel ugovor vesti
smile-1.gif

barvica

Rent-a--MILF
11. feb 2013
1.601
145
63
Tja...to bo pa najbolje on povedal. Moj mož je isti letnik, pa ni imel nobenega ugovora vesti, je kar lepo služil.

veselilisjak

Sloven´c
22. jul 2007
25.329
356
83
39
Citat:
Uporabnik Tony_Clifton pravi:
ksz

Kaj je s temi Srbi?
Zadnjič pridem v neko podjetje, mi lastnik začne politizirati in se samosprašuje zakaj so Srbi najbolj osovraženi narod na svetu?
In take slišim večkrat. A ni super, ko so za tvoje težave krivi drugi?

Holivud propaganda-kadar so v igri kaki kriminalci so skoraj vedno Srbi.
evil.gif

I

Izbrisan uporabnik 3287

sem te imel za normalnega.. pa vidim, da so ostali imeli prav... ni bil genocid? mascevanje? mas prav. men se strga, najdem par enakih in gremo pobijat mal okol (recimo maribora). potem pa se mariborcanem strga in pokoljejo celo ljubljano.... tudi otroke in zenske, ter ostale, ki z mojimi dejanji nimajo nic. cetnikom se ni "spipalo" (karkoli je ze to), oni so taki po naravi. in ja, SREBRNICA - GENOCID. ker, sory, men to ni normalno in nikoli ne bo

skala

Majstr
27. feb 2013
10.089
346
83
Kamnje
Citat:
Uporabnik 8888 pravi:
Ti
Kar se tiče Srebrenice in Oluje. Če zagovarjate da je čist OK pobiti izdajalce, potem je pri te dveh dogodkih isto. turki so bili izdajalci imeli so orožje in zmagovalci so jih pobili, Tam ni šlo za civiliste, večina teh tisočih je milo kar orožje. Srbi so bili izdajalci in Hrvatje so jih enostavno izgnali, nekaj pobili samo zelo malo tako da Srbi nimajo kaj drekati, večino so jih kar sami junaki povozili s tanki ko so bežali! Kar se tiče Kosova, Srbi sprijaznite se, niso vam pomagali ne bratje Rusi, ne sami niste bili sposobni obdržati ta del ozemlja!
ohjej... človek bi mislil da si se na višarjih malo sprostil pa vidim da so te samo napumpali z novim sovraštvom...

alkoholik

RudolF
23. jul 2007
16.637
3.090
113
v lokalni ostariji
dejansko so hrvatje naredili etnično čiščenje... iz cca 80% srbov so prišli na manj kot 20% na tem območju...

in tukaj ni bilo izdajalcev... ampak so bili samo različne narodnosti....

Ytbnd

Guru
2. mar 2010
16.941
6.017
113
Citat:
Uporabnik IbizaDriver pravi:
Citat:
Uporabnik softi pravi:
mal zdej berem o oluji, pa fešti, poteku, pol preberem neki o srebrenici..pa kosovu.

a ni to vse isto? sam nekje so krivci, pa sojenja, nekje jih pa ni.

zanimiv, a ne.

Pa ti veš zakaj je sojenje? Ne zaradi vojne operacije, pač pa zato, ker so kot živino pobili 8000 ujetnikov. To je brez primere v sodobnih balkanskih vojnah in nekaj s čimer se ne more kosati ne "čiščenje" po operaciji oluja ne tisto, kar se je dogajalo na kosovu.
Prvo googlaj "naser orič".
Mediji predstavljajo samo eno plat medalje.

btw, za vse troje jugo narodov mi dol visi (hr, srb, bih).