Olimpijske igre 2014 - SOČI

sistemik

Majstr
15. jul 2011
3.342
313
83
Podelitev medalj bo danes ob nekaj po 17. uri. Tole je bila le podelitev cvetja.
Plundra je pa res. Pravzaprav bi naj bila suha plundra - moka, kot se je izrazil Kranjec. Je tudi Gros rekel, da je tam ful čuden sneg, ob + temperaturah skoraj brez vlage.

YuGec

Fizikalc
18. avg 2007
2.801
0
36
Ne vem kaj je imela danes Ðuli namazano na smuči, da je v spodnjem delu bila tako hitra.

rocky9

Fizikalc
3. feb 2009
2.837
9
38
Ojojojojoj...BIG FAIL!! Ne vem kdo dela tam na RTV-ju take burke...kaj je bil pijan, tako kot Stare pred leti? :D haha

turbobitch

Lesna Goba
5. dec 2007
23.053
1.269
113
42
omg zakaj sm gledal samo našo zastvao
smile-1.gif
pozna ura:p

sajkek

Guru
16. mar 2008
35.578
10.795
113
to je pač napaka, Sem mislil da so prav zamenjali, torej da misliš kanado, govoriš pa o USA itd..to so grafične napake.. Da se zamenjajo zastave se zgodi...fail pač, za zamenjavo slovenije slovaške zastave pa itak..to niso niti tolko krivi drugi, ampak naša država ki ima tako glupo zastavo, Da smo vsi isti. Da ne govorimo o imenu in jeziku, ki je itak enako ko slovakaj

tjuren

Fizikalc
19. nov 2007
2.440
1
36
Ja sej, bedarija. Če imajo drugi podobno zastavo, jo pa mejmo še mi ane.

TO je bedarija. Mi lahko zastavo jutri zamenjamo, ne pa da smo v športu oblečeni tako, da nas niti Slovenec ne zna s Slovenijo povezat.

KobolM

Zelenc'
31. avg 2010
23
0
1
Primorska
Se popolnoma strinjam, da naša zastava ni nič posebnega in da bi bilo lepo , da bi v zastavi imeli "slovensko" zeleno barvo
Menim le, da dokler ne bo kakšne konkretne pobude za menjavo zastave, da so take "gostilniške" debate o zastavi brezvezne.

Meni je bil najlepši predlog kar sem jih zasledil tale:

http://shrani.si/f/2m/x7/4dO6n2vR/zastavica.png

pa tudi v družbi "sosedov" ne bi izgledala slabo:

http://shrani.si/f/23/mB/37YZUEBO/zdjpaprimerji.png

Vendar je zastava v osnovi le pobarvana "cunja", kaj ta "cunja" pomeni pa je odvisno od ljudi, ki pod njo živijo.