Olimpijske igre 2014 - SOČI

KillaKHAN

Guru
27. avg 2008
17.805
1.121
113
Ja dobre so ja
hysterical-1.gif

I

Izbrisan uporabnik #488

Slalom nima pojma, veleslalom pa je bleda senca zadnjih sezon.

guardy

Guru
3. avg 2007
8.487
1.051
113
Obišči stran
Citat:
Uporabnik Snecer pravi:
Slalom nima pojma, veleslalom pa je bleda senca zadnjih sezon.

Lej, STFU pa zapri se nekam v klet do konca olimpijskih, OK? Demantirala te je na smuku, na superkombinaciji, tudi danes v končni fazi, ko ji je zlato odnesel praktično zadnji ovinek...

Pa pejt raj orgazirat na tvojo super duper dobro ferkovo

I

Izbrisan uporabnik #488

Na smuku me ni demantirala, saj sem nekje omenil, da samo tam lahko dobi kolajno, dobila je tudi zadnji smuk pred OI.
Sedaj pa sledita njeni letos dve najslabši disciplini.

Če ne zmoreš normalne kritike, ne beri.

Skratka malo se umiri.

p.s.
pa kje si ti ferkovo potegnil spet v temo, ko je nikoli ne omenjam

I

Izbrisan uporabnik #488

Enako lahko rečeš tudi za druge, saj nobena ni super odpeljala, a ne.

guardy

Guru
3. avg 2007
8.487
1.051
113
Obišči stran
Seveda bom komentiral normalno, ko boš ti nehal s svojimi nebulozami...

In če še nisi pogruntal, ravno slalom v kombinaciji je bil njen najboljši letos, kar ji daje nekak zagon za petek...

I

Izbrisan uporabnik #488

Saj slalom je letos obetal, je bila enkrat 3. če se ne motim, ampak potem pa se ni več našla. Proti Šifrinovi, če bo vse normalno, nima nobena možnosti.

guardy

Guru
3. avg 2007
8.487
1.051
113
Obišči stran
Citat:
Uporabnik Snecer pravi:
Saj slalom je letos obetal, je bila enkrat 3. če se ne motim, ampak potem pa se ni več našla. Proti Šifrinovi, če bo vse normalno, nima nobena možnosti.

Tudi mala je krvava pod kožo, kar je pokazala na zadnjem slalomu... Glede na to da se jo samo čaka da dobi zlato je velik vprašaj, če bo zdržala... Ima pa definitivno največje možnosti glede na doslej pokazano.

Najbolji

Guru
20. feb 2008
4.711
1.061
113
Snecer: Tina letos koncuje, ostanejo pa turisti in prezimovalci lige. Madonca, to bojo rezultati...

iMM

Fizikalc
9. okt 2010
1.240
2
36
Dosegla je po kar je prišla - zlato! Se mi zdi, da zdaj več ni bilo tistega pritiska, želje, to kar njej psihično bolj pomaga kot ne.
Vseeno dober rezultat!