Olimpijske igre 2014 - SOČI

jonny77

Guru
16. sep 2007
11.445
2.393
113
Pomurje
Jeglič je dal gol
smile-1.gif

mr_

Guru
20. sep 2007
9.362
2.739
113
Ravno ujel drugi gol Jeglica, bravo. Glede na razultat niso ravno slabi nasi hokejisti. V najslabse primeru se bo kaksneu od nasih zvisala cena na trziscu, boljsi klub in mocnejsa reprezentanca...

Qmi

Fizikalc
22. jul 2007
1.056
1
38
41
Ljubljana
Ko so takoj dobili dva gola sem se bal, da jim bo padlo dol, ampak so zdržali.
Druga tretjina je bila že čisto druga slika. Res so borbeni.
cool-1.gif

Kar tako naprej. Samo da jim ne zmanjka sape

pediater

UDBA
18. jul 2007
11.892
0
36
43
To je hokej, tu težko kdo izstopa. Boljši se ločijo edino po tem, da naredijo manj napak.
grin1.gif

Se je pa v skokih Stoch na treningu poškodoval. Roka in obraz. Maksimočkina so pa odnesli na nosilih.
crazy1.gif

NigelM

Pingvin
19. avg 2007
17.286
4
36
ena vas naprej od Jest-a
Citat:
Uporabnik mr_ pravi:
Ljubitelji, poznavalci hokeja - kako pa Kopitar kaj igra? Izstopa?
Kolikor sem videl v 2. tretjini je dobro posredoval v obrambi, Rusom v njihovi obrambni tretjini ukradel pak in podaljšal naš napad. Igra odlično, tako kot tudi ostali. Nekaj je bilo blesavih napak, podaje so včasih premalo natančne in ko naši tako izgubijo pak, so Rusi takoj pred golom.
Ravno pri takih napakah in v natančnih podajah se vidi razlika v kakovosti.

NigelM

Pingvin
19. avg 2007
17.286
4
36
ena vas naprej od Jest-a
Citat:
Uporabnik mr_ pravi:
Se pravi nasi igrajo dobro, Rusi ne slabo, ne pa superiorno?

Rusi nimajo premoči, vendar kakovost ni vprašljiva. Zadnji gol je padel kot posledica slabe podaje naših napadalcev v napadu. Takoj kontra in tokrat gol. Se pa naši borijo, igrajo dobro in ekipno obrambo... sploh jim ni ničesar za zameriti. Ampak ne glede na to, je Ovečkin Kovačeviča obrnil kot otroka...

turbobitch

Lesna Goba
5. dec 2007
23.053
1.269
113
42
Pa nevem če je bil spet tok pokrit, jaz mislim da je un naš pridrsal po strelu...

Sicer pa dobra igra. Vseeno upam da bo v soboto Gračnar v vratih in da sesujemo Slovake!

KillaKHAN

Guru
27. avg 2008
17.805
1.121
113
Našim globina manjka, prvi in drugi napad sta recimo na nivoju, potem pa gre navzdol.

Čeprav moram priznat, da sem tekmo gledal s pol očesa in ušesa, ker sem na šihtu.

NigelM

Pingvin
19. avg 2007
17.286
4
36
ena vas naprej od Jest-a
Povzetek na NHL: http://www.nhl.com/gamecenter/en/recap?id=2013090004&navid=DL|NHL|home

...Less than three minutes later it was Malkin's turn. The Pittsburgh Penguins center picked up the puck at the blue line to break in on Kristan alone at 3:54 and beat him with a nifty deke for his sixth goal in his 12th Olympic game.

To almost everyone in the building, the rout was on.

Everyone except the Slovenians...

@Killa: napake so delali vsi. Se je zgodilo, da tudi podaje niso sprejeli, vključno z AK11. Če bi imeli v 3. in 4. napadu material iz prvih dveh... ampak potem bi bile tudi ambicije večje.