Vidim da se spoznaš
Si kaj nabavil za dušo?
jp, spačka
Vidim da se spoznaš
Si kaj nabavil za dušo?
No no, to je pa drugo, če si imel že vpisano. Veliko jih nima in je pol mal "šok"Sam sem že imel vpisano v prometni, pa sem vseeno šel še certifikat narest. Zato vem, da je bila cena tam nižja in to kar konkretno
Slike!
Hja, pa da si član enega izmed društev, ki ti izdajo začasni oz nato stalni certifikat. Tako je bilo in mislim da je še 99% ostalo isto.
Začasni certifikat ti omogoča cenejše zavarovanje, stalni pa tudi cestnino.
Ps daj kako sliko
Oldtimer in dve levi roki ne gre glih skupi.Torej, že nekaj časa se ukvarjam z mislijo, da bi si kupil avto za dušo in sončne nedelje.
Za tak špas bi namenil nekje do 10 jurčkov, če bi mi bilo kaj blazno všeč, mogoče kaj več, ampak tu nekje smo. Imam pa majčken problem in sicer mam dve levi roki, kar se tiče šraufanja in prikladno zraven tudi nobenega znanja o tem. Avtič bi moral biti nekaj zanesljivega, da je brez problemov sposoben pripeljati recimo kakšne izlete, cca. 200-300 km. Všeč mi je vse sorte, nimam nekaj zapičenega v glavo, sem odprt za vse predloge.
Kateri avti so torej jej in kateri popolnoma nej v smislu zanesljivosti in enostavnega vzdrževanja?
ne vela, tukej prlimejJe v sloveniji kakšen Citroen forum ?
Razen citroenar.eu kjer pa jim registracije že lep čas ne delujejo.www.alter.si
prebrskaj
Je kdo ze dejansko probal to? Torej v de kupis 91' letnik, ga prpelas dol, spravis na oldtimer in se potem resis dmvja? Al kako?na naroči avto je že en SEC600 pripeljal tam letnik okol 1991 verjetno, bo po hitrem postopku oldtimer.
Če se jaz prav spomnim moraš v 14ih dneh oddati zahtevek za DMV.Je kdo ze dejansko probal to? Torej v de kupis 91' letnik, ga prpelas dol, spravis na oldtimer in se potem resis dmvja? Al kako?
Zakaj bi koga fental? Avto poznam, je v piko in če bi kdo imel oldtimerja je to to.Kdo se ti je zameril, da ga hočeš fentat s tem avtom?
Malo se zajebavam, malo pa ne, ker 535i je truga na kolesih, če bo kdo pretiraval z dirkaškimi vložki in brez izkušenj.Zakaj bi koga fental? Avto poznam, je v piko in če bi kdo imel oldtimerja je to to.
Sam tale je res zanimiv, če bi mel oldtimerja.Js sm mau cudn, mel bi e34 (top3 na mojem seznamu) ampak le touringa