Okolju prijazni avtomobili

hojnikb

Majstr
23. avg 2020
1.138
320
83
Imaš malo rabljene ze basically za to ceno, brez subvencije. Povprečen alterovec itk ne kupuje novga avta. In poceni nov pomeni tudi zbijanje cen rabljenim...

• Všeč mi je
Reactions: darjan

darjan

Vulkanizer
13. sep 2007
53.791
7.151
113
Kak smesni so alter znalci, kar postavljajo cene…me zanima koliko teh ima socialno podjetje ki dela za dobrobit ljudi in ne lasten dobicek

• Všeč mi je
Reactions: Najbolji

Vadim

Guru
2. jul 2020
5.791
7.455
113

Počas bo tudi kitajski anglež dostopn povprečnemu alterjovcu. 19k€ pa neki drobiza...Dongfeng box GO HOME

Pa zakaj propagiraš to skrpucalo od avta?

hojnikb

Majstr
23. avg 2020
1.138
320
83
Pa zakaj propagiraš to skrpucalo od avta?

k publikacija da mini kot najbolj zanesljivo znamko (basically budget BMW) pol ves, da je zanesljiva glih en tolk, k pokvarjna ura pr kazanju časa...

sploh k ni nobenga breakdowna, kaj bi naj po njihovo sploh tretiral kot "zanesljivost".

• Všeč mi je
Reactions: Robert in jonny77

Steve

Guru
13. avg 2007
10.061
1.989
113
Pokaži mi primerljiv ICE avto za to ceno v B razredu.

ICE avto primerljiv mora bit dražji. Zakaj? Zato, ker ste nam vi evangelisti dolga leta pridigali, kako imajo evji pol manj delov in so bistveno cenejši za izdelat. Zato jaz pričakujem vsaj -20% cene iceja.
Isto za vzdrževanje. Bojda skoraj zastonj, ker so tako enostavno narejeni.

Steve

Guru
13. avg 2007
10.061
1.989
113
k publikacija da mini kot najbolj zanesljivo znamko (basically budget BMW) pol ves, da je zanesljiva glih en tolk, k pokvarjna ura pr kazanju časa...

sploh k ni nobenga breakdowna, kaj bi naj po njihovo sploh tretiral kot "zanesljivost".

Zakaj pa te tvoje kante še niti kitajci nočejo kupit? Je med najslabše prodajanimi v čajna

Aja kaj pa se je zgodilo z dacia spring? Na to kanto si tudi omedleval od erekcije par let, zdaj pa nič več?

hojnikb

Majstr
23. avg 2020
1.138
320
83
Zakaj pa te tvoje kante še niti kitajci nočejo kupit? Je med najslabše prodajanimi v čajna

Aja kaj pa se je zgodilo z dacia spring? Na to kanto si tudi omedleval od erekcije par let, zdaj pa nič več?
Zato, ker je na kitajskem predrag in zaradi močne konkurence ni zanimiv za njihov trg. MG je pa itk SAICova export znamka in so tudi avtomobili dizajnani v mislih za evropskega kupca.

Dacia spring je pa ratal predrag, za to kar ponuja. V tem rangu maš recimo T.03 v tujini, pa tudi precej več izbire rabljenih je, k par let ni blo.
Je pa z faceliftom to še vedno čisto lušn avto, sam malo predrag je...

Najbolji

Guru
20. feb 2008
4.965
1.066
113
ICE avto primerljiv mora bit dražji. Zakaj? Zato, ker ste nam vi evangelisti dolga leta pridigali, kako imajo evji pol manj delov in so bistveno cenejši za izdelat. Zato jaz pričakujem vsaj -20% cene iceja.
Isto za vzdrževanje. Bojda skoraj zastonj, ker so tako enostavno narejeni.

Ti kar pricakuj. Enkrat bo, garant. Podobno takrat k bom jst docakal tvojo razlago zakaj si ti na slabsem zarad EV. Bi te pa rad v kakem Insterju vidu, sej ves uno napalen pa gasira, po moje pases tja k ate na mamo :valjamse: