Počas bo tudi kitajski anglež dostopn povprečnemu alterjovcu. 19k€ pa neki drobiza...Dongfeng box GO HOME
Smesni? Ze cista patetika... Sej treznitev je vsak dan blizje. CTEBO in podobni, umres od smehaKak smesni so alter znalci, kar postavljajo cene…me zanima koliko teh ima socialno podjetje ki dela za dobrobit ljudi in ne lasten dobicek
Počas bo tudi kitajski anglež dostopn povprečnemu alterjovcu. 19k€ pa neki drobiza...Dongfeng box GO HOME
Pa zakaj propagiraš to skrpucalo od avta?
![]()
MG named the most unreliable used car brand as top 10 worst manufacturers revealed – Car Dealer Magazine
MG has been named the most unreliable car manufacturer following a survey of nearly 30,000 owners. What Car? quizzed 29,967 owners of used cars up tocardealermagazine.co.uk
Pokaži mi primerljiv ICE avto za to ceno v B razredu.Ko bo cena avta B segmenta pod 15k € BREZ subvencije morda, prej pa ne!
A pri prejšnji izjavi o prebroditvi visoke cene štroma z baterijo pa nisi umiral od smeha?Smesni? Ze cista patetika... Sej treznitev je vsak dan blizje. CTEBO in podobni, umres od smeha![]()
ICE motorji so tehnološko bolj zahtevni za izdelavo.Pokaži mi primerljiv ICE avto za to ceno v B razredu.
ICE motorji so tehnološko bolj zahtevni za izdelavo.
Pokaži mi primerljiv ICE avto za to ceno v B razredu.
k publikacija da mini kot najbolj zanesljivo znamko (basically budget BMW) pol ves, da je zanesljiva glih en tolk, k pokvarjna ura pr kazanju časa...
sploh k ni nobenga breakdowna, kaj bi naj po njihovo sploh tretiral kot "zanesljivost".
Zato, ker je na kitajskem predrag in zaradi močne konkurence ni zanimiv za njihov trg. MG je pa itk SAICova export znamka in so tudi avtomobili dizajnani v mislih za evropskega kupca.Zakaj pa te tvoje kante še niti kitajci nočejo kupit? Je med najslabše prodajanimi v čajna
Aja kaj pa se je zgodilo z dacia spring? Na to kanto si tudi omedleval od erekcije par let, zdaj pa nič več?
ICE avto primerljiv mora bit dražji. Zakaj? Zato, ker ste nam vi evangelisti dolga leta pridigali, kako imajo evji pol manj delov in so bistveno cenejši za izdelat. Zato jaz pričakujem vsaj -20% cene iceja.
Isto za vzdrževanje. Bojda skoraj zastonj, ker so tako enostavno narejeni.