On je izvzet, ima free SUC. Samo zaradi tega se tukaj qrči.Poraba pa prizadeta, 29kw... Ni še to za nas dinamike, ki avto rabimo samo čez vikende za izlete.
On je izvzet, ima free SUC. Samo zaradi tega se tukaj qrči.Poraba pa prizadeta, 29kw... Ni še to za nas dinamike, ki avto rabimo samo čez vikende za izlete.
Sem vozil električarja, nič bat. In butanje od semaforja do semaforja ni ravno v moji domeni. Enkrat sprobaš in to je to. Drugo pa so situacije, ko moraš nekoga prehitet, je ženi odtekla voda ipd. Tam vsak pohodi pedal do podna, tako na ICE kot električarju. Da bi pa neke svoje frustracije tešil s skakanjem od semaforja do semaforja, pa mili moj, daleč je že, ko smo si mozolje pred špeglom stiskali.Je vidt ja. Celo temo bruhate sranja o vsem zivem. Od teh noben najbrz se sedu ni v kakem stromarju. Te bom potolazu, sej bos nekoc.mel tudi ti. Pa bos kralj lokalnih semaforjev etc. Verjem, se vsazga je prjelo, zdej ce nisi glih baba bo tud tebe. Sicer pa kaj cmo, takle mamo. Hint: glupost je neunistiva.
Pojdi panelašem kazat... grafe.
Brezplačen je 14 dni, če prav vidimTeslamate je to, brezplacen web zbiralec podatkov. Vpises samo key avta in belezi vse. In ocitno pride prav ko folk na pamet tukaj