konstantna vožnja 180 je bedarija, slej ko prej te bo nabasala "provida" potem pa jok in stok. Razen če je čisto domač teren, pa še tu te lahko presenetijo. Jaz jih nonstop videvam, kako lurkajo na takšne dinamične voznike.
konstantna vožnja 180 je bedarija, slej ko prej te bo nabasala "provida" potem pa jok in stok. Razen če je čisto domač teren, pa še tu te lahko presenetijo. Jaz jih nonstop videvam, kako lurkajo na takšne dinamične voznike.
On ni MORAL na pumpo. On je šel na pumpo. Verjetno mu je zmankal čikov, pa kaseto je poslušal do konca (glej v pripetku, samo še 2min komada ostalo)...pa je šel po novo....Ja, samo revež je moral na pumpa, namesto da bi se tega šla![]()
Alter soncki....No saj za mene bi tudi bilo, free ride. Ampak ne predstavljam si alter elite tako, ko jim ze 5 ur do paga prevec
Đabe mi je "samo" 5 ur do Paga. Kaj si naj z prazno Teslo potem počnem sredi Paga? Treba je še domov prit.Alter soncki....![]()
Pravi alteras ima SC ob viliĐabe mi je "samo" 5 ur do Paga. Kaj si naj z prazno Teslo potem počnem sredi Paga? Treba je še domov prit.
Pri 150 na uro se lahko po obisku pumpe, ki je trajal 5 min, gre to s tabo naslednjih 800 km, ti pa, like, 300 max.?Ja, samo revež je moral na pumpa, namesto da bi se tega šla![]()
Za javne ni bilo razpisa (razen za DC).To so očitno copy/pastali iz razpisa za javne polnilnice... Mojstri!
OK; limit je nepotreben, ostalo je pa OK. In čisto uporabno, iz prve roke (je nekaj podobnega doma dnevno v uporabi).Tole niti približno ne bo uporabno kaj šele konkurenčno - top speed limited to 130km/h and 250 kilometers.
Ironija je ta, da je BMWjaš pogledal tebe in si mislil, dej grem jaz raje stran od tega čapca, da še domov živ pridem.štorija...na gruškovju "srečam" bmw 840d in upam da bova malce "stisnila po gasu"...
ironično...zavije na petrol pumpo![]()
Koliko gre eUp? Pa so bili razgrabljeni v 1 uri.Sej sem napisal, ljudi bo odvlacal od nakupa ravno tale limit 130km/h. Ostalo se gre...
Mene doseg ne moti (pa vozim ev), sploh ne za 2 avto/mestni avto. Moti pa me omejitev 130km/h, ker ko ti Alterjevec za tabo prigoni njemu normalnih 180km/h z 400hp pod pokrovom, nimas niti najmanjse sanse pospesit in se kamikazi cim prej umaknit.Koliko gre eUp? Pa so bili razgrabljeni v 1 uri.
Za razliko od alterašev, ki morajo imeti doseg 1200km in hitrost vsaj 230km/h, se plebejci vozimo normalno in nam je jasno, da MESTNO JAJCE ne rabi it 230km/h in bomo pač tudi z limitom 130km/h preživeli. S 130km/h pa lahko brez težav tudi tovornjake na AC prehitevaš.