Okolju prijazni avtomobili

Jabe

Guru
1. okt 2007
14.408
6.933
113
Ne. Mislim pa, da bo fiksni znesek na polnilnico (par 100 €).

A bo tudi za nazaj? Kot je bilo za avte, ko so zadnje dni avgusta ven dali, pa si lahko od junija lai julija uveljavljal.

Sem jo že kupila. Celo. Za lasten denar. Ampak bom z največjim veseljem vzela, da naj se določeni na zobe mečejo, kaj morajo vse plačevati. Zapravila bom smotrno :evil:

• Ljubezen
Reactions: LarryClay

Jabe

Guru
1. okt 2007
14.408
6.933
113
Za pravi sport jaz dam. Vsako leto. Drugace pa, ce se država odloči, da bo z vsem kar ima, subvencionirala to ali ono, bom placala. Kot vsi ostali. Pri tem pa kot vedno preverila, ce se mi ne splaca biti tudi na prejemnikovi strani.

kalbo

Guru
7. okt 2013
18.980
9.513
113
A bo tudi za nazaj? Kot je bilo za avte, ko so zadnje dni avgusta ven dali, pa si lahko od junija lai julija uveljavljal.

Sem jo že kupila. Celo. Za lasten denar. Ampak bom z največjim veseljem vzela, da naj se določeni na zobe mečejo, kaj morajo vse plačevati. Zapravila bom smotrno :evil:
No za kak pir bi pa lohk dala ne.

SJTV1

eV12
18. jul 2007
19.350
1.236
113
www.adriamedia.si
A ste vsi Avtoekeltričarji čist osiroteli, da se grebete za par 100€ subvencije....

A ne prišparate dovolj? Da bi si jo za lasten denar kupili....
Država želi, da se uporablja pametne polnilnice in je to pripravljena subvencionirat. Zakaj ne bi pobral subvencije, če jo kupuješ? Oz kupil pametne namesto poceni robe iz nevekje, če ti država to subvencionira?

SJTV1

eV12
18. jul 2007
19.350
1.236
113
www.adriamedia.si

Ne verjamem.
Sem jo jaz tudi, že pred leti. Bi bilo bolje, da bi bile že takrat subvencije, pa kaj hočemo.

BLABLABLA

Guru
28. sep 2007
2.688
1.053
113
Država želi, da se uporablja pametne polnilnice in je to pripravljena subvencionirat. Zakaj ne bi pobral subvencije, če jo kupuješ? Oz kupil pametne namesto poceni robe iz nevekje, če ti država to subvencionira?
Zato, ker so Vse subvencije denar davkoplačevalcev...

Več subvencij več davkov... Sploh za tiste, ki ne vlečejo subvencij!!!!

• Haha
Reactions: jonny77

darjan

Vulkanizer
13. sep 2007
53.192
7.034
113
Bodo bodo, subvencije za SE brez baterije so mizerne ze tako da je vseeno ce jo dobis ali ne…medtem ko za baterije se pumpa denar

• Wow
Reactions: sad

darjan

Vulkanizer
13. sep 2007
53.192
7.034
113

Whaaaat...a niso subvencionirani samo EVji in vse okoli njih?