Okolju prijazni avtomobili

LarryClay

Guru
10. feb 2023
1.244
1.225
113
No tukaj pa si dokazal, da si lahko nadalje tiho. Tistokosmatih, jaz sem študiral elektroniko, pa si danes ne upam razdirat EV baterij. Pa prosim ne mi tehnološki razgledanosti. Ampak sem zgolj realen, ker vem v kaj bi se spustil.
Ja, ker si predstavnik bebotov z diplomo.

Poznam pa tudi folk s tro-letno poklicno elektro šolo, ki se je vmes ogromo samo izobraževal skozi delo ter zna več kot vi beboti z diplomami.
Ker si upa, zna brat dokumentacijo in uporabljat zdravo kmečko pamet. Pa spisal je tudi kar nekaj člankov za tuje tehnične revije.

Če pa imaš diplomo in takoj blokado v glavi, si pač bebo, žal.

Za po baterijah šarit, imaš pa kar nekaj dokumentacije na spletu. Pa tudi knjig. Pa kako zaščitno opremo imet in uporabljat.

Steve Jobs je znal povedati marsikaj glede bebotov z diplomo. Pa Elon Musk še danes to pravi.
Diploma načeloma ne škodi, samo če si blokiran v glavi, ti tudi pomaga ne, je le papir.

• Haha
Reactions: sajkek

CLIO15

Guru
1. nov 2007
13.470
4.245
113
Diploma je samo vstopnica v teater, kakšna drama pa se bo tam odvijala pa je odvisno od igralcev.

In ja, nekdo ki je samo diplomiral in se dalje pasel v državnih službah je samo bebo z listom papirja.
Kdo pa je po poklicni šoli padel v industrijo in se pridno neformalno zraven izobraževal in razmišljal pa je sposoben marsikaj koristnega naredit.

• Všeč mi je
Reactions: LarryClay

MrDaco

Guru
11. sep 2007
11.868
6.030
113
To mi je vse jasno, ampak da me en kekec po 20 letih delovne dobe in kar nekaj izkušnjami certificiranja in izobraževanja, še vedno zmerja za bebobta... pač mu bom pustil veselje, naj bo srečen revček.

2. jul 2020
5.272
6.802
113
Za po baterijah šarit, imaš pa kar nekaj dokumentacije na spletu. Pa tudi knjig. Pa kako zaščitno opremo imet in uporabljat.

Seveda, in taki hobi genjalci bodo tudi delali za par stotakov, da bodo stranki privarčevali par tisočakov stroškov za novo baterijo.

Malo ste se zapeli. Olje za (skoraj) zamenjati vsak srednješolec poklicne šole z popravcem v matematiki.
Knjig in shem pa tak ne bo bral.

LarryClay

Guru
10. feb 2023
1.244
1.225
113
Sedaj se javljajo akademičarji z diplomami, vendar z blokado v glavi.
Olje, filtre in svečke zamenjat sem znal jaz že kot mulc. Niti do popravcev mi ni bilo treba prit.
Sem pa prebral servisna navodila. Uputstva čitaj, seljaka pitaj.