Ojej, spet eno mlado dekle manj

veselilisjak

Sloven´c
22. jul 2007
25.329
356
83
39
Saj da ratajo luknje v spominu se ni treba ravno zastrupit.
hysterical-1.gif

17. dec 2010
1.174
0
36
125
Kako hudo more biti človeku, da se gre pospravi, če govorim o smamomoru ... če pogledam klošarje, ki se sprehajajo po LJ .. dosti bolj slabše jim gre kot tistim, ki ostanejo brez ljubezni ... Če se klošarji ne pospravijo, pa nimajo ničesar, zakaj bi se še potem nekdo, ki ostane brez punce/fanta ...

Pač maš par mesecev hude spomine na njo, ampak to še ne pomeni, da se je ne da pozabiti in "nadomestiti" z novo ...

Janch

GPS guru
Osebje foruma
7. jul 2009
7.513
880
113
v leru
navi-guru.blogspot.com
Citat:
Uporabnik MadMitch pravi:
Saj tega nikoli nisem mogel, mam varovalni ventil, ki prej vse ven zmeče, potem pa itak ne morem drugega, kot vodo, kar sploh ni tako slabo. Jaz se z alkom ne morem zastrupit, razen, če mi ga v žilo spustijo.

A se da to tudi kako naučit?
confused-1.gif

jaz mam vedno drugi dan film tako prerešetan, da mi ni nič jasno..tu in tam kakšen diapozitiv
grin1.gif

teapot

Pripravnik
29. apr 2012
267
0
16
Hmm, če si izreden študent pri 35ih tudi padeš v stereotip večnega študenta, ali je ok, ker pač plačuješ študij?

Viper_XxL

Guru
20. avg 2007
9.653
1.155
113
Titograd
Ti sti, ki si študij plačuje, verjetno že ima zaposlitev, tako da itak nimaš toliko časa bluzit in si jajc praskat, pa še če plačaš vsak letnik 3k € se malo bolj pretegneš za dokončanje šolanja. Tak da tu not bolj padejo redni študenti.

retro

Fizikalc
18. dec 2011
6.297
26
48
Murska republika
Pri nas v prekmurju so samomori stalnica tudi ta teden je bil in če se bo tako nadaljevalo bomo res rekorderji po izvršenih samomorih tudi to leto v Sloveniji.Tako starejša kot mlajša populacija ljudi ne vidi v svojem življenju poti in tudi ne cilja, brez dela in možnosti zaposlitev, mnogo šolanih in to visoko so na zavodih že leta in nič ne kaže da bi si našli delo, želijo in ne najdejo.Ni stanovanj za mlade posledično se ne poročajo imajo kvečjemu enega otroka itd.
Pokojno dekle je samo še ena žrtev več v tem neusmiljeno krutem življenju starši so izgubili svojo ljubljeno hčerko, sorodnico in znanko, počivaj v miru, naj ti bo lahka prekmurska zemlja .
Staršem, iskreno sožalje.
1487662-162.jpg

Priponke

• 1487662-162.jpg
    1487662-162.jpg
    84,8 KB · Ogledi: 85
Nazadnje urejeno:

retro

Fizikalc
18. dec 2011
6.297
26
48
Murska republika
jtfc @---tvoja primerjava idealne družine z cigani tako jim ravimo v prekmurju je skrajno žaljiva, napisal sem svoje mnenje o tej peroči problematiki v našem območju .
Pri nas so cigani del družbe če tega ne razumeš se lahko imaš za belega cigana.

Marlboro

Pripravnik
18. apr 2012
83
0
6
Šolstvo imamo totalno zafurano, 3/4 ljudi študira zato da umetno nižamo brezposelnost iz faksa pa po večini hodijo taki retardi da je groza. Kaj se je s tem dekletom dogajalo ne vem, vem pa da bo samomorov vedno več. Ljudje so že od malih nog naprej naduvani in `visoko` izobraženi in takemu ne moreš ponuditi službe za manj kot 1k eur plače na mesec. Mladim znanstvenikom je to pod častjo. Tudi meni bi bilo če bi se do 30ga šolal in potem v mcdonaldsu pomfri pekel. Kaj šele da sploh službe ne bi dobil. Takrat stopijo na realna tla in vidijo da v polovici življenja niso naredili ama nič in se jim svet sesuje. Če bi mogoče znali karto kupiti in Brnik najti in se vkrcati na letalo in če jim nekdo da 10k za popotnico... good luck
smile-1.gif

Lateral

Fizikalc
31. mar 2008
1.771
33
48
99% ni šlo za samomor, ampak nesrečo. Tam se je vedno kadilo na okenski polici...

jaka6

Fizikalc
7. avg 2007
1.302
9
38
Družmirje
Citat:
Uporabnik Floki pravi:
ko se spomnim teh škisovih mi gre vedno na smeh. Enkrat sem se zjutraj vračal domov je bilo kar hladno v travi leži ena pijana študentka čist koma grem do nje..bla bla ...s kje si ...edin kar ji je uspelo izjavit je bila dvanajstka ( itak študent). Punca simpatična v mokri travi je nisem mogel pustit ležat, jo vržem na rame in proti Rožni. Hudič me po 100 metrih pokozla po celem hrbtu....nagravžno pašta z rdečim vinom...tega ne bom nikol pozabil je smrdelo ko kako truplo ki leži cel teden na soncu. Vržem hitro pulover dol majca spodaj je bila na srečo še čista. Naložim nazaj in nesem pred dom itak dežurnega nikjer vržem pred vrata in grem dam. Do popoldneva so jo že pospravli
smile-1.gif
ko sem šel na kosilo.

Ja to so bli cajti.

Js jo tut poznam, od takrat naprej ni več jedla pašte pa rdečga vina. Pravi da jo po tem tolk 3,14čka peče.