Oglas "Boš septembra doma" (oz. totalne spremembe)

Mobisux

Pripravnik
18. avg 2007
456
0
16
Škandal.
write.gif
Moji otroci ob tej uri že spijo. Sicer pa v sporedu navajajo, da po 22:00 uri sledi program za starše.

Mobisux

Pripravnik
18. avg 2007
456
0
16
Citat:
Uporabnik jamiekarai pravi:
kokr sm js ujel kmetija + bigbrother bo use tam + motoGP + liga prvakov ce ma kdo druge info naj pove

Vse ostaja tako kot je bilo (POP, A) poleg tega pa bosta na Kino2 druga in tretja lige prvakov. A sem zadel?
priden.gif

Mobisux

Pripravnik
18. avg 2007
456
0
16
Citat:
Uporabnik motofrik pravi:
Čas bo pokazal svoje... 15 evrov ziher ne dam za to, če pa komplet kabelska pride toliko mesečno. Mislim, da prav dolgo ne bodo lavfali ti programi.

A govorimo o enakem paketu? Kje si pa dobil info o 15€
sprasujem se.gif

8888

mesija - Assassin's Creep
8. jul 2010
34.089
6.276
113
blizu močvirne prestolnice
Pač se je zmotil, 12€ je vsekakor predrago, zanič slika nanizanke in filmi že 100X predvajani.... . Težka bo, ali pa ne bodo že dobili tistih par juncev da pokrijejo stroške!

Pbutec

100. registrirani uporabnik
20. jul 2007
15.212
3.576
113
Marlbor
Citat:
Uporabnik jamiekarai pravi:
kokr sm js slisu bojo skubli kanal a in pop pa vecino ql taj prestavli
Dokler iz proračuna poptv in kanala financirajo ostale programe, ni šans. Če se vsaj malo znajo iti ekonomijo, v kar sicer dvomim.
wink-1.gif

Lahko pa se gredo ukinitev, ko bodo plačljivi programi že financirali sami sebe iz pobrane naročnine.

synthman

Fizikalc
22. avg 2007
7.226
0
36
Citat:
Uporabnik 8888 pravi:
Pač se je zmotil, 12€ je vsekakor predrago, zanič slika nanizanke in filmi že 100X predvajani.... . Težka bo, ali pa ne bodo že dobili tistih par juncev da pokrijejo stroške!
kolk pa misliš da bodo stroški že 100x predvajanih filmov? po moje minimalni, tko da par juncov bo pokrilo .

Simon_Vi

KIYUNDAI fan
8. maj 2007
8.128
2
38
ksz:

so se pa znajdli; štartali so s 1.9. Dober datum...za njih in za neumno rajo. Ciljajo na specifiko; mularijo.
Saj vsi vemo kako to gre; moja sošolka ima to, pa oni sosed ima to; bammmm ati pa mami zakupita paket, zato da ima mir.

Otrok pa namesto pred knjige, za TV....

I

Izbrisan uporabnik #488

No, zdaj zadeva že "deluje", program pa je porazen kot je bilo za pričakovati.
Stare prežvakane nadaljevanke, bi ga rad videl junaka, ki bo 12 eur odštel za tole.

I

Izbrisan uporabnik #488

Jedva da pokrije plačo ali dve za delavca, ki bo delal program. Patetika.

I

Izbrisan uporabnik #488

No, tu pa tam pogledam na ta foptv paket in je prava katastrofa. Prastari filmi in oddaje, pa še zatika nonstop nekaj
smile-1.gif

Ne poznam junaka, ki bi dal 12 eur za ta zmazek na mesec.