Oglas "Boš septembra doma" (oz. totalne spremembe)

krava

Majstr
5. sep 2007
3.672
342
83
www.kacnje.eu
Citat:
Uporabnik sistemik pravi:
Citat:
Uporabnik ynos pravi:
A bo kdo naročil?
aplauz.gif
hysterical-1.gif

Še zdaj, ko Pro Plus bolj ali manj đabe, ga ne gledam, morda kakšno uro ali dve na teden. Da pa bi še jim plačal 15€, da bi jih lahko gledal...
bonk.gif

+1
evil.gif

frenky666

Pripravnik
23. nov 2009
181
0
16
Novo mesto
Citat:
Uporabnik ynos pravi:

Pri HBO so samo HBO nadaljevanke.

To seveda ni res. Trenutno imajo vsaj še od Showtime (Californication, Borgias, United states of Tara), ABC (Modern Family), Starz (Spartacus), Fox (Grounded for life, Raising Hope),

I

Izbrisan uporabnik #488

Mene resnično zanima katero "tele"
smile-1.gif
bo plačevalo poleg RTV prispevka in še kabelske naročnino za fop tv.

Saj maš vse te filme na drugih kanalih ali pa na netu ipd.

Potem pa še en napiše da gre za 12-15 eur, bodite no resni. Podobno kot pink, ki hoče nek denar za tiste cigu migu programe.

Mislim da bo to totalna polomija.

I

Izbrisan uporabnik #488

Ali to morda tudi pomeni, da se bomo rešli pop tvja in akanala?

IbizaDriver

Guru
Osebje foruma
21. jul 2007
10.208
3.831
113
Ne, še vedno bo, bo pa še huje, ker bodo same reklame za zadeve, ki bodo na plačljivih programih. Mene v bistvu ne moti, ker razen občasno Svet in 24kur teh programov nikoli ne gledam. No, pa Ligo prvakov, ki pa naj bi ostala na brezplačnem A kanalu (če sem prav razumel bodo na "kino 2" samo "ostale" tekme, tiste glavne pa niso omenjane).

I

Izbrisan uporabnik #488

Tega si torej niso "upali" narediti, ker to bi pa res pomenili totalno sesutje.

Že sedaj so izjemno nadležni reklamami in sploh z vodenjem 24kur, ta ameriški stil v dvojčku je čista polomija + večkratno tečno najavljanje naslovnic, ki traja več kot pa potem prispevek.

Me pa zanima kako sploh stoji poptv v tej krizi?

p.s.
So se pa pri Vremenu popravili in Katje že dolgo nisem videl
smile-1.gif

IbizaDriver

Guru
Osebje foruma
21. jul 2007
10.208
3.831
113
Dobro jim gre, lastniki pa bi radi še več. Saj če pogledaš so se vseh dragih zadev losali (F1, dobri filmi, Trenja itd...) in j eostal samo pofl in pa finančno zelo izplačljive zadeve kot so recimo talenti, kmetija in podobno...

Sicer pa mene tudi najbolj motijo reklame za prihajajoče prispevke. Ok, ne rečem, komercialni oglasi morajo bit, ampak da ti mora pa en prispevek desetkrat napovedat je pa tudi preko vseh meja. Verjetno se bojijo (in imajo prav) da boš med oglasi prestavil drugam. Jest itak še tisto kar gledam, gledam samo do prvih oglasov, potem pa raje kaj drugega (še najraje pa kaj iz diska, to se pravi tisto kar ti paše in ko ti paše, brez reklam).

Ko smo že pri tem: zadeva se bo pomoje zapletla tudi glede kakšnih torrentov, saj bodo imeli zdaj bolj interes da se določene vsebine (recimo kmetija, pa kakšne nadaljevanke) ne bodo znašle na netu. Se zna zgodit da se bo začelo to bolj preganjat (pa še lažje kot pa recimo kakšni holivudski firmi, pa tudi interes bo za njih večji)

ynos

Vremenko
18. jul 2007
24.441
3.826
113
davorinm.wordpress.com
Tolko da veste. Sem zvedel, da bosta T-2 in Telemach avtomatično vsem zvišala naročnino za znesek tega programskega paketa. Če ne boš želel paketa, boš moral sam it odpovedat te pakete.
hysterical-1.gif

Amis in Siol ne bosta uvedla teh programov v svojo shemo, verjetno, ker niso pristali na take neumne poteze.
zmaga.gif

I

Izbrisan uporabnik #488

Vsi poznamo "video" rekorderje. Torej bodo morali tudi to ukinit a ne.

Že sedaj si lahko za svoje domače potrebe shranim film iz tvja ter ga posodim kolegu, ki ga je pozabil posneti, ko ga ni bilo doma
smile-1.gif

Vedno se je našlo nekaj novega in takšni prijemi ne bodo šli v pravo smer.

Se mi pa zdi 15 eur odurno drago. Se spominjam kako so hvalili Pop brio, kakšna zadeva bo to ipd. pa je danes praktično negledljiva.

Itak moramo plačevati že neupravičen davek RTV Sloveniji, to pa bi bil višek.

I

Izbrisan uporabnik #488

Citat:
Uporabnik ynos pravi:
Tolko da veste. Sem zvedel, da bosta T-2 in Telemach avtomatično vsem zvišala naročnino za znesek tega programskega paketa. Če ne boš želel paketa, boš moral sam it odpovedat te pakete.
hysterical-1.gif

Amis in Siol ne bosta uvedla teh programov v svojo shemo, verjetno, ker niso pristali na take neumne poteze.
zmaga.gif

Saj pa je že zvišal, na zadnji položnici sem videl večji znesek.

I

Izbrisan uporabnik #488

Prej je bil osnovni paket za TV 19,00 EUR, sedaj je 20,00 EUR ta mesec.

To je zvišanje za 5,2%.

predator

Fizikalc
20. jul 2007
5.141
0
36
Ausland
Citat:
Uporabnik ynos pravi:
Če ne boš želel paketa, boš moral sam it odpovedat te pakete.
hysterical-1.gif
V kolikor to drži - kam bo potrebno hodit? V poslovalnico? Pomoje se bo dalo izklopit prek vmesnika ali pa na servisnih straneh.

Narodnjak

Majstr
20. jul 2007
10.371
310
83
39
Ljubljana
Citat:
Uporabnik ynos pravi:
hysterical-1.gif

To ne drži.

Cena paketa POP NON STOP, ki bo vključeval šest programov, bo znašala 11,99 EUR. Ob uvedbi paketa si bodo lahko gledalci vseh šest programov ogledali 2 meseca popolnoma brezplačno, tj. september in oktober 2011!

To je dodatni programski paket, isto kot HBO ipd..

Tist, ki bo te kanale hotel gledat, bo naročil in plačeval normalno.

I

Izbrisan uporabnik #488

No, saj če bi zvišali za 12-15 bi imeli tam vrste.

Po moje to ne morejo narediti avtomatično.

Steve

Guru
13. avg 2007
10.024
1.934
113
glede na splošno zabitost naroda se bojim, da bo ta programski paket top seller
smirk-1.gif

če je že zdaj poptv najbolj gledana televizija, 24ur najbolj obiska stran, lady in podobne kozlarije gredo za med,..., ni straha da se ta paket nebi dobro prodajal