Citat:
Uporabnik AvtoFun pravi:
Ni res, tebi lahko dajo maker 10 let prepovedi ne morjo ti pa stran nečesa jemat.
PS:. Če bi bilo tako kot vi pišete bi tudi veljalo da če sem jaz dipl. ekonomist in vodim določeno firmo in zaradi mojih napak gre firma v.... in mi razveljavijo diplomo zato ker nisem ravnal tako kot so ma na faxu učili oz. tako kot piše v učbeniku. Torej bi me morali poslat še 1x na fax delat vse izpite in diplomo? Koliko vem imam v tem primeru samo kazensko in materialno odgovornost... Torej še enkrat, po kakšni logiki ti lahko odvzamejo izpit?
Citat:
Uporabnik Mis pravi:
Mogoče bi celo res držalo to z m/s vs. km/h, konec koncev se recimo kaznuje medij, ki napiše v članku sodček nafte namesto 159-listrski sodček nafte, po drugi strani pa je tudi prepovedano uporabljati konje ampak mora moč motorja biti podana samo v kW, pol se pa pejd....
Citat:
Uporabnik kazamurnik pravi:
Kot da je problem spregledat en butast znak ,ki je postavljen v grmovju ,ki označuje neko cono 10 ali 20 km/h in se mimo pelješ kao po predipisih 50, ker si pač spregledal znak.
Citat:
Uporabnik zajbel pravi:
Citat:
Kot da je problem spregledat en butast znak ,ki je postavljen v grmovju ,ki označuje neko cono 10 ali 20 km/h in se mimo pelješ kao po predipisih 50, ker si pač spregledal znak.
Če nisi sposoben opazovat vse, kar se dogaja okoli tebe, nisi za na cesto. Znak vsaj stoji in je tam ves čas. Kako boš šele opazil človeka, ki bi lahko pritekel na cesto. Ni vse samo v poznavanju teorije in CPP, ampak tudi v znanju opazovanja, predvidevanja...
In tak, ki spregleda znak za neko cono, očitno ne zna dobro opazovat in povsem prav je, da gre nazaj v avtošolo.
Citat:
Uporabnik V_power pravi:
Citat:
Uporabnik zajbel pravi:
Citat:
Če nisi sposoben opazovat vse, kar se dogaja okoli tebe, nisi za na cesto. Znak vsaj stoji in je tam ves čas. Kako boš šele opazil človeka, ki bi lahko pritekel na cesto. Ni vse samo v poznavanju teorije in CPP, ampak tudi v znanju opazovanja, predvidevanja...
In tak, ki spregleda znak za neko cono, očitno ne zna dobro opazovat in povsem prav je, da gre nazaj v avtošolo.
potem ti poznaš na pamet vse cone 30 v vseh mestih v sloveniji?
tudi če znak prekriva drevo oz. veje ti točno veš da se tam vozi 30 in ne 50km/h?