Odvzem izpita za avto

zajbel

Pripravnik
17. dec 2008
859
1
18
Citat:
Uporabnik gr69 pravi:
Citat:
Uporabnik Gavran pravi:
Zato ker se meritev izvaja v krvi. Odvzem možganske tekočine je malo bolj kompliciran...

smile-1.gif
Tega si mi skinil s prstov.

Kompliciran pa zato, ker pri nekaterih namreč igla, ki je zabodena v glavo, "ugotovi" le vakuum.
tongue-1.gif

Brezveze komplicirate. Če je tema o odvzemu izpita, je edino merodajen alkohol v krvi. Koliko je alkohola v možganski tekočini, znotrajcelični tekočini ali še kje drugje pa je nepomembno.

Apollo8

Mahoney
15. avg 2007
15.460
7.589
113
moj reply ne bo nic kaj zanimiv... Saj so ti ze drugi povedali, v osnovi gre za ponarejanje uradnih listin. Ce reces da nimas izpita pri sebi in si kao brez vseh dokumentov se ob preverjanju preveri tudi ce imas npr. Brata. In ce brat nima vozniske se posumi da si ta brat ti... Itd...

B81

22. jul 2007
37.964
11.119
113
Ne ne, saj kolega A ima izpit, sicer od kolega B, ampak s svojo sliko, vse štima.
Pa moraliziranje ni potrebno, ker je to pač bilo razmišljanje, za katero me zanima, če zdrži ali ne.

Apollo8

Mahoney
15. avg 2007
15.460
7.589
113
ja saj tvoja ideja je konec koncev da imas prenarejeno voznisko. Pac na eni veljavni zamenjas sliko (ce prav razumem)...

Deluje tolko casa dokler nekdo ne posumi da je dokument prenarejen. Sej je logicno a ni?

Dolfe

Pripravnik
22. jul 2007
836
1
18
Evo, se že dogaja. Prekleta pijača, kaj dela celo Alterju.
10.gif

Nazadnje urejeno:

B81

22. jul 2007
37.964
11.119
113
Ne le, da je matej dvakrat temo napisal, še uporabniki so 63 krat odgovorili
grin1.gif

mr_

Guru
20. sep 2007
9.432
2.784
113
Par mesecev nazaj so me ustavili ob 4h. Popil sem max. 1l vina od 23 do tretje zjutraj, pol sam voda. Pivska kondicija na nuli, ker nisem pil ze vec kot leto. Tko da alko sem cutil, ampak vseeno sel vozit. Ko sem videl tisto rdeco liziko me je kar stisnlo malo... Napihal sem 0.22, pri sebi nisem imel ne prometne, ne vozniske. Pustili so me naprej.

mr_

Guru
20. sep 2007
9.432
2.784
113
Po pravici povedano, sem ga imel, ampak pretecenega, pa sem raje rekel, da ga nimam s seboj... Prometne pa nisem nasel, ampak sem jo ravno tako imel v avtu. Policista pa je bolj skrbelo da je avto registriran, kot pa moje voznisko. Ker je rekel, da bo preveril registrsko, si je zapisal. In da me pride iskat, ce bo kaj narobe. Zgleda da so se pac posvecali alkotu tisto jutro. Jaz sem lepo povedal da sem nekaj spil, 2 glaza vina... Dali pihat, me je kar stiskalo, ker sem vedel da ce napiham bo pa pizdarija... Tako da ko sem se peljal naprej, sploh nisem mogel verjeti.

eXHair

Fizikalc
12. sep 2007
2.697
0
36
www.facebook.com
Skor ne morem verjet, da te je spustil mimo, brez da bi pogledal, da izpit res imaš. Veliko takih je, ko blefira in upa, da ne bo šel preverjat na postajo. Ampak jeba je, ker vejo, da je en kup klape že brez izpita in glede tega, kar vestno preverjajo.
wink-1.gif

Ne vem pa kako bi se končalo, če bi se vstavil na koncu Deskle in dvema specijalcema dal CD, ko sta se skrivala. Najbrž bi kaj šteli.
grin1.gif

alkoholik

RudolF
23. jul 2007
16.673
3.190
113
v lokalni ostariji
hja itak če pa lovijo samo tiste ki spijejo deci preveč ali pa priletijo 2km/h prehitro...jebat ga:)

drugače pa lepo da te je spustil. dober je. zihr pa nimaš od prej nobenih pizdarij...