Citat:
Uporabnik Apollo8 pravi:
ni.
potem se ob upostevanju varnostne razlike 0,05 mg/l steje da si napihal 0,50 mg/l
"Ob upoštevanju merilne negotovosti" bi bilo še najbolj prav. Oz. "brez upoštevanja..."Citat:
Uporabnik Ralliart pravi:
Citat:
Uporabnik Apollo8 pravi:
ni.
potem se ob upostevanju varnostne razlike 0,05 mg/l steje da si napihal 0,50 mg/l
Tukaj bi se bolj pravilno izrazil "ob upoštevanju tolerance/pogreška/točnosti naprave"
Citat:
Uporabnik alexx_ pravi:
jaz sem drugace vzoren drzavljan, ne pijem alkohola ko vozim![]()
Citat:
Uporabnik Apollo8 pravi:
a res? Torej ISM ki je ta izraz uveljavil nima pojma? Si se ti odlocil vse na novo naucit? Ni vedno vse pogresek in ni vse kar se tebi ne slisi pravilno tudi napacno.osebnega mnenja, da tudi po treh velikih pirih ne bos presegel 0,29
Citat:
Alkotest Dräger je naprava za kvantitativno merjenje alkohola v izdihanem zraku, koncentracija alkohola v izdihanem zraku pa je v grobem proporcionalna koncentraciji alkohola v krvi, pri vrednotenju rezultata pa se upošteva tovarniško podani pogrešek in standardna deviacija, ki znašata pri izmerjenih vrednostih do 2 promilov +- 0,10 promila.
Citat:
Uporabnik Apollo8 pravi:
a res? Torej ISM ki je ta izraz uveljavil nima pojma? Si se ti odlocil vse na novo naucit? Ni vedno vse pogresek in ni vse kar se tebi ne slisi pravilno tudi napacno.
@alexx mali pir ni skoraj nic. So ze tudi ljudje po dveh velikih napihali samo 0,06... Ce se prav spomnim od enega - pil je celo noc, 8 velkih pirov, pa 6 jegerkol (ce je po resnici govoril), eno uro po zadnji pijaci je pihnil 0,73. Upostevaj pa da so skoraj vsi ki pihnejo nad 0,80 ze tako ocitno pijani, da je joj... Tko da sem osebnega mnenja, da tudi po treh velikih pirih ne bos presegel 0,29
Citat:
Uporabnik Apollo8 pravi:
Tko da sem osebnega mnenja, da tudi po treh velikih pirih ne bos presegel 0,29
Citat:
Uporabnik frikenej pravi:
Sem si par posnetkov pogledu pa raje dam za taxi![]()
http://www.vozim.si/sl/
Je pa tako, da če povzročiš prometno nesrečo in da imaš že minimalno alkohola v krvi, ti zavarovalnica ne pokrije škode.. če so pa poškodbe pri drugem udeležencu, kar je takoj ko babi kliče vnuka pa pravi naj se prime za vrat.. takoj si ob minimalno jurčka, pa kazen zarad povzročitve nesreče, škoda na obeh avtih.. pa gre lahk hitr par jurčkov![]()
Citat:
Uporabnik ahmed pravi:
Bolecine v vratu zdaj ne upostevajo vec ze dolgo. Mora biti prov kaj premaknjeno na RTG, ce mas nategnjeno misico, ne bos nc "zasluzu", ker jih je v preteklosti prevec izkoriscal to.