Citat:
Uporabnik Diablo pravi:
Gledam odmeve...
Zdaj bodo na AC menjali bele v rdeče,. Folow the money jaz pravim. Spet bodo zastoji. Ko že misliš da država in vse ne more iti nižje. Lahko.
Citat:
Uporabnik alkoholik pravi:
najbrž spet kakšna direktiva EU...
Citat:
Uporabnik Matey pravi:
Citat:
Uporabnik Diablo pravi:
Gledam odmeve...
Zdaj bodo na AC menjali bele v rdeče,. Folow the money jaz pravim. Spet bodo zastoji. Ko že misliš da država in vse ne more iti nižje. Lahko.
Kaj, če bi raje kakšno cesto na novo zasfaltirali, da nebi bile same flike pa luknje po cestah? Kako jim je uspelo upravičiti naložbo menjavo teh odsevnikov? A so najeli nekaj svetovalcev, ki so jim po nekaj preplačanih stotisoč evrih povedali, da bi to lahko zelo izboljšalo varnost na SLO AC?
Ne vem, če je glupost, vidijo se vsekakor bolje, drugače jih ne bi uporabljali po celem svetu ali kako?Citat:
Uporabnik SouthPark pravi:
Citat:
Tako kot bele stranske črte, ki so tudi glupost brez primere?
Citat:
Uporabnik keber pravi:
Ne vem, če je glupost, vidijo se vsekakor bolje, drugače jih ne bi uporabljali po celem svetu ali kako?Citat:
Uporabnik SouthPark pravi:
Citat:
Tako kot bele stranske črte, ki so tudi glupost brez primere?
Drugače pa je meni vseeno, kakšne barve so odsevniki, samo da se vidijo. Trenutni rabijo zamenjavo že zato, ker se jih sploh ne vidi. Naj dajo kaj precej bolj odsevnega, če kopirajo Italijane, dobijo od mene velik aplavz.
Citat:
Uporabnik keber pravi:
Naj dajo kaj precej bolj odsevnega, če kopirajo Italijane, dobijo od mene velik aplavz.