ne pišem o tem, da so ljudje neumni, ker so nekaj naredili tako ali patako, ker pač meni ni všeč. ampak dejansko vidiš na objektih recimo zaj..stopnisca, ali potratni prostori, kjer se sploh ne zadržuješ itd. Ti že živiš v novi hiši, in verjetno si zdaj že opazila marsikatero pomankljivost itd ali pa napačen dizajn glede na svoje potrebe. Ki jo prej nisi, ali pa so ti enostavno projektanti vsilili neko rešitev, ki tebi ne odgovarja. No in tega se hočem preventivno izognit.po večini, vsega se tak nemoreš, vedno so kompromisi in pri kakšni zadeve se itak v koleno vstreliš. (Jaz že imam težavo ko smo kopalnico prestavili v mansardi (med samim zidanjem), kako bom cevi pripeljal tja mi že zdaj ni jasno)
Lep primer je bil prvi stik z montažnimi hišami pri ikei v gracu, niti ena ni dobro prostorko učinkovita, neke galerije (zaradi mimosunjengega stopnišča nekje v sredini stavbi, kjer potem čepi en stol pa mikro mizica za branje cajtngov al neki :S WTF, pa vse škripajoče ko greš v zgornjo etažo, krhek migatejoče montažne stopnice itd.. v glavnem zelo neprepričljivo.
Lep primer je bil prvi stik z montažnimi hišami pri ikei v gracu, niti ena ni dobro prostorko učinkovita, neke galerije (zaradi mimosunjengega stopnišča nekje v sredini stavbi, kjer potem čepi en stol pa mikro mizica za branje cajtngov al neki :S WTF, pa vse škripajoče ko greš v zgornjo etažo, krhek migatejoče montažne stopnice itd.. v glavnem zelo neprepričljivo.