Odpadno olje

vaginko

Fizikalc
2. sep 2007
10.870
36
48
Evo do sedaj sem vsako stvar rešil če sem rabil na alterju, če sem kupoval sem vedno tu dobil kako ponudbo in na koncu vedno kupil, tako da ne dvomim, da ne bi sedaj tut tega problema rešili.
Rabil bi gorilnik na odpadno olje. Če ima kdo oz. če mogoče kdo prodaja od uporabnikov, ali kdo koga pozna ki bi prodal naj mi prosim javi pa se kontaktiramo.

vaginko

Fizikalc
2. sep 2007
10.870
36
48
ja ampak na odpadno olje. Gorilec je drugačen od tistega klasičnega za kurilno olje.

159753

Zelenc'
1. avg 2007
2
0
1
Sploh ne rabiš gorilca.En kolega dela te peči, notri imaš eno skledo v katero daš malo nafte zakuriš in odpreš pipco za olje ( sod z oljem imaš malo višje od peči.) olje mora samo kapljati v skledo da najbolje gori.

Kara_Demz

Pripravnik
7. avg 2007
506
0
16
Pokliči Weisshaupt, mislim, da so v Celju. Sicer je že nekaj let, kar sem iz programa, vendar je to po mojem mnenju eden najboljših.

Pokličeš lahko tudi AMBI doo v okolici Novega Mesta, ki zastopa Hansa gorilnike, tudi tu bodo vedeli za dobro rešitev (jaz bi najprej tu vprašal).

Samo poceni italjanov se izogibaj, če ti je tvoj denar kaj vreden!

Izredno lepo je pogledati v tako peč, ki je popolnoma bela, kot bi jo z moko poštupal! To so ostanki aditivov v olju in je zato treba peč redno čistiti, če ne je izkoristek slab.
Pogled v peč je pa zelo blond
smirk-1.gif
.

Nazadnje urejeno: