Citat:
Uporabnik Roberto pravi:
Moj lulček Avstralija. Začel bo kot low-life z pometanjem ulic oz. predispozicijami Mujota v Sloveniji. Poznam več takih, ki so mislili da jih bido austiji sprejeli odprtih rok.
Citat:
Uporabnik Dacho pravi:
preselita v Idrija (je poceni) pa probata srečo v Kolektorju/Hidrii... pa sigurno se najde tu pa tam še kakšna firma.
Citat:
Uporabnik Roberto pravi:
Moj lulček Avstralija. Začel bo kot low-life z pometanjem ulic oz. predispozicijami Mujota v Sloveniji. Poznam več takih, ki so mislili da jih bido austiji sprejeli odprtih rok.
Citat:
Uporabnik gremo_ven pravi:
Malecky ********** razloži si kot si hočes slavistek.
igors24 in nacek vama dvema pa hvala, da sta mi še enkrat potrdila prepričanje o tej podalpski luknji, da so normalni samo 3-4% ljudi, ostali pa znajo samo ku*** in zbadat, sami pa si niso sposobni niti ženske najti, ker so preveč zakompleksani!
Poznam par kateri je popokal otroke in kratkomalo odšel...v AUSTRALIJO. To da doma nista niti pospravila, spraznila hladilnika in da je potem tašča za njima pucala ni pomembno, najprej sta delala priložnostna dela, živeli so misjonu, ona je bila neka pomočnica on zraven še mežnar,korak po korak in v dobrem letu so se že selili v svojo hišo na obrobju mesta, ona je dobila mesto medicinske sestre kar je bila že tu,on je bil tu prej poklicni nedeljko, tam dol mora delat na gradbišču.Citat:
Uporabnik Floki pravi:
Strojnik če ne misliš več nazaj priti v to bedno Slovenijo potem ti bolj priporočam Avstralijo če želiš še kaj domače obiskovat pa se nemščine nauči v enem mesecu se osnove brez problema naučiš verjetno pa boš imel več časa
Citat:
Uporabnik jtfc pravi:
Citat:
Uporabnik Dacho pravi:
preselita v Idrija (je poceni) pa probata srečo v Kolektorju/Hidrii... pa sigurno se najde tu pa tam še kakšna firma.
S prve roke pripravništvo je prvo leto 600€ (no sedaj je mogoče že 700€ ), da prideš do 900 rabiš 2 leti. Stanovanje je pa ravno tako vsaj 400€. Kje imaš računico?
Naučil se pa tudi ne bo nič na trgu iskanega.
Citat:
Uporabnik alkoholik pravi:
v službi je ogromno ljudi tudi v sloveniji po 12 in več ur... (sploh kakšni nadobudni "ing" ki se želijo "dokazat")... v tujini pa tudi delajo po 8ur..