Citat:
Uporabnik Spirit pravi:
baje da tale zadeva reši take težave.... če je kdo za group buy mi povejte
Klikni me nežno, nje.
Jaz sem takoj za.
Pri nas stane 34€, nje.
Citat:
Uporabnik Spirit pravi:
baje da tale zadeva reši take težave.... če je kdo za group buy mi povejte
Klikni me nežno, nje.
Citat:
Uporabnik patriot pravi:
Kako si rešil zadevo?
Meni hodijo ležat na stopniščno ograjo in posledično so odtisi tac na fasadi, ko se odžene, da skoči gor.
Citat:
Uporabnik softi pravi:
Citat:
Uporabnik patriot pravi:
Kako si rešil zadevo?
Meni hodijo ležat na stopniščno ograjo in posledično so odtisi tac na fasadi, ko se odžene, da skoči gor.
odselil sem se.
Citat:
Uporabnik softi pravi:
Citat:
Uporabnik patriot pravi:
Kako si rešil zadevo?
odselil sem se.
Citat:
Uporabnik patriot pravi:
Citat:
Uporabnik softi pravi:
Citat:
Uporabnik patriot pravi:
Kako si rešil zadevo?
odselil sem se.
Ne pride v poštev.
Citat:
Uporabnik softi pravi:
Citat:
Uporabnik patriot pravi:
Citat:
Uporabnik softi pravi:
Citat:
Uporabnik patriot pravi:
Kako si rešil zadevo?
odselil sem se.
Ne pride v poštev.
počak, da se krvoses odloči.
Citat:
Uporabnik patriot pravi:
Citat:
Uporabnik softi pravi:
Citat:
Uporabnik patriot pravi:
Citat:
Uporabnik softi pravi:
Citat:
Uporabnik patriot pravi:
Kako si rešil zadevo?
odselil sem se.
Ne pride v poštev.
počak, da se krvoses odloči.
Sem mislil, da me bolje poznaš.
Citat:
Uporabnik QBR pravi:
Rabil boš kar nekaj sprejev. Ko jih boš nehal nastavljat, se bo mačja zalega vrnila nazaj in to s prirastkom.
in pustil odtis tace, pa na polici bo ležal, pa na stopnicah, ....joj, ...kašno škodo mi dela, uničil me bo, ...kako naj bom najbolj pičkasta pičkica med sosedi, če mi ta strašna, smrtno nevarna zverina, po dvorišču hodi, .....si bom kupil sprejčke in bom sprejčkal ko kaki p......,Citat:
Uporabnik Fusion pravi:
Citat:
Uporabnik QBR pravi:
Rabil boš kar nekaj sprejev. Ko jih boš nehal nastavljat, se bo mačja zalega vrnila nazaj in to s prirastkom.
točno to. Ko bo mačk videl, da ni več nevarnosti se bo vrnil!!!
Citat:
Uporabnik capl pravi:
Tapravi Slovenci niso nikoli v zgodovini, mačk preganjali, to je bila vedno balkanska navada, zato so pa bili večino zgodovine nerazviti, ker so jim miši vedno vse požrle......
Citat:
Uporabnik capl pravi:
in pustil odtis tace, pa na polici bo ležal, pa na stopnicah, ....joj, ...kašno škodo mi dela, uničil me bo, ...kako naj bom najbolj pičkasta pičkica med sosedi, če mi ta strašna, smrtno nevarna zverina, po dvorišču hodi, .....si bom kupil sprejčke in bom sprejčkal ko kaki p......,Citat:
Uporabnik Fusion pravi:
Citat:
Uporabnik QBR pravi:
točno to. Ko bo mačk videl, da ni več nevarnosti se bo vrnil!!!
:jezen, Tapravi Slovenci niso nikoli v zgodovini, mačk preganjali, to je bila vedno balkanska navada, zato so pa bili večino zgodovine nerazviti, ker so jim miši vedno vse požrle......
Zakaj pa pred moja, pred sosedova se userji, tak ko naš maček........Citat:
Za namenček se ti bom pa še usral pred vrata, da boš po možnosti stopil v drek....