odganjalec mačk

paci

Fizikalc
19. jul 2007
1.575
9
38
Baje ,da se mački bojijo vode.Nastaviš cev z vodo pa čakaš in jih zaliješ,da ti popihajo stran,.Samo potrplenje moraš imeti .

XXXL

Guru
9. sep 2007
7.354
769
113
Teli ''brenčači'' ne delajo... je maček ležal na strehi avta, pa brenčač namesto radija poslušal zraven. Naslednji nakup je bila zračna pištola, dva sem zadel, en od teh je še dolgo časa šepal, ampak mačkov pa ni več videti na avtu...

motofrik

Guru
24. dec 2009
3.085
502
113
tam ko se terc po tori rola
Na naše stopnice pred vhodom so se hodile gret mačke. Vedno enih pet-šest. Bolj ko sem jih podil, več jih je bilo. Ni pomagalo nič, potem pa sem v Merkurju kupil eno tekočino v pršilcu. Našpricam prvih par stopnic in.... mačk ni bilo več. Brez vonja.

Fusion

Fizikalc
1. okt 2007
13.448
3
38
maš kako sliko ali pa če opišeš ta sprej, da bom znal najdet. A je bil prov proti mačkom ali je čemu drugemu namenjen?

kupim 5l takoj, zribam celo stopnišče pa še avto operem:))

Avian

Pripravnik
7. sep 2007
359
0
16
Citat:
Uporabnik motofrik pravi:
Na naše stopnice pred vhodom so se hodile gret mačke. Vedno enih pet-šest. Bolj ko sem jih podil, več jih je bilo. Ni pomagalo nič, potem pa sem v Merkurju kupil eno tekočino v pršilcu. Našpricam prvih par stopnic in.... mačk ni bilo več. Brez vonja.

Še sam se priporočam za znamko ...

lp Avi

Fusion

Fizikalc
1. okt 2007
13.448
3
38
jst sem tole našel v merkurju. stane pa 10€. Sem že našprical na avtu gume, pod blatnikom in spodnji del odbijača. Havbo sem malo spucal, zdej pa čakam:)

flip

Fizikalc
30. avg 2007
1.659
40
48
In je pomagalo? Gamad mačja serje okol vhoda in cele bajte. Bi raje začel s kakim sprejem preden kake druge metode pridejo na vrsto.
jezen.gif

capl

sranjeslojaš
2. feb 2009
8.604
53
48
na podnu
Softi je uporabil drugo metodo in si nakopal slabo karmo, zaj bi pa še ti rad po njegovih stopinjah hodil
bonk.gif

Fusion

Fizikalc
1. okt 2007
13.448
3
38
tale "pips" ne naboljš.
v eni drugi debati sem potem izvedel za nek gel/žele, naročil z nemškega amazona, cca 9€ flaška. To pa se mi zdi, da mal bolj pomaga.
je pa spet jeba, ker ni velik notri pa kr hitro izhlapi.
Testiral sem na avtu in ko nisem rabil, sem posodico nazaj zaprl, pa je tko dlje zdržalo. Sem cca 1/3 flaške dal v posodico od skute in na havbo od avta. Ko sem odšel od doma, sem posodico zaprl, da ni tako hitro hlapelo. Ni pa blo 100%. Ni na havbi ležu, se je pa sprehodil še mal po strehi.

So pa te mačke res kurbe. Dokler jim smrdi ne hodijo. Ko neha smrdet, spet takoj pridejo. Tko, da žal se jih je treba fizično znebit al pa jih parkrat z vodo polit.

veselilisjak

Sloven´c
22. jul 2007
25.329
356
83
39
Kako si rešil zadevo?

Meni hodijo ležat na stopniščno ograjo in posledično so odtisi tac na fasadi, ko se odžene, da skoči gor.

QBR

Pripravnik
26. okt 2012
886
0
16
Samo dve možnosti imaš:

1. Uporabiš (nabaviš) domačega psa, katerega prepričaš, da mu mačja zalega ogroža njegovo eksistenco.
2. Odžagaš ograjo ali pa nanjo namestiš bodečo žico.