Obstaja kakšna enostavna naprava da se priklopi na wifi in lahko potem iz druge lokacije spremljam temperaturo preko aplikacije? Sem iskal že po aliexpressu pa nisem našel nič pametnega. Našel sem le wifi vremenske
https://www.premiumbar.si/b/kaj-je-amarettoi postaje, ki pa so prevelike in imajo že kar precej
promocijski vžigalniki višjo ceno.
Ja, obstaja več različnih enostavnih naprav, ki se priključijo na Wi-Fi in omogočajo spremljanje temperature preko aplikacije. Te naprave so običajno majhne in cenovno dostopne. Nekateri izdelki vključujejo senzorje temperature, ki jih lahko postavite v različne prostore ali okolja. Tukaj je nekaj primerov, ki jih lahko najdete na trgu:
Xiaomi Miija Temperature and Humidity Monitor: Xiaomi ponuja cenovno ugoden senzor temperature in vlažnosti, ki ga lahko povežete s svojim Wi-Fi in spremljate preko aplikacije Mi Home.
SensorPush Wireless Thermometer/Hygrometer: To je brezžični senzor temperature in vlažnosti, ki ga lahko povežete preko Bluetootha z vašim pametnim telefonom. Za spremljanje na daljavo lahko uporabite tudi dodatno napravo SensorPush G1 Wi-Fi Gateway.
AcuRite 01151M HD Indoor Thermometer: AcuRite ponuja preprost notranji termometer s HD zaslonom, ki ga lahko povežete preko Wi-Fi in spremljate preko njihove mobilne aplikacije.
Ambient Weather WS-3000-X5 Wireless Thermo-Hygrometer: Ta naprava ponuja pet brezžičnih senzorjev temperature in vlažnosti, ki jih lahko postavite na različna mesta. Povežete jo lahko s svojim Wi-Fi in spremljate preko spletne aplikacije Ambient Weather.
Vedno preverite specifikacije in ocene izdelka, preden se odločite za nakup, da zagotovite, da ustreza vašim potrebam in pričakovanjem.