Tole s 5GHz mi je ze pri tc daikin povzrocalo sive lase.
Hvala za namig.
Ko bos instaliral, se priporacam za kak porocil
Ce bos v kratkem, do poletja ne bom cakal
Evo, naštimal včeraj, na začetku pa disablal 5 GHz wifi, da je šlo vse gladko (potem sem ga vklopil nazaj). Tuya Smart app ga je hitro zaznal in dodal. Deluje brez problemov, podobno kot tisti z displayem. Na začetku sem mislil, da je vedno priklopljen na wifi, ampak se tako kot prvi priklopi in poroča samo ob spremembah (edino v UI ni te nastavitve, kot je pri tistem z displayem, tako da izgleda, da uporablja en default). Glede baterije je malo "shizofren": ob priklopu (novi AAA bateriji, Hofer) je kazalo 87%, pozno zvečer je bilo 77%, zjutraj enkrat okoli 88%, prejle sem pogledal in je bilo 92%.
Skratka: oba sta "so far so good", glede baterije pa bomo videli, kako se bosta obnesla. Če rabiš prikaz stanja (tudi) na licu mesta, je boljši tisti z displayem, če rabiš samo oddaljeno merjenje, je OK tisti brez (polovico cenejši). V principu je v appu približno enako za oba (razen tega, da tisti brez displaya prikazuje tudi stanje baterije v appu, tisti z displayem pa ne, saj ima indikator viden na displayu; pa tisti z displayem ima več nastavitev glede tega, kako pogosto naj poroča, česar tisti brez displaya nima).