Oddaj Preverjeno - Dvigala

sad

Guru
24. avg 2007
21.194
9.834
113
Citat:
Uporabnik guardy pravi:
Citat:
Uporabnik jendomen pravi:
Lp
Ma ne nakladaj, pri tej ženski gre samo za tipično nagajanje. Ne vidim zakaj bi bilo njeno stanovanje vredno manj, saj kakor sem razumel, pritlična stanovanja ne bodo prispevala ne za montažo in ne za vzdrževanje dvigala.

zakaj? Prodaja se isti flat, eden v prvem, eden v četrtem nadstropju brez dvigala. Cena obeh je 140k€. Katerega boš kupil?

Sedaj pa dodaj dvigalo....
wink-1.gif
Jaz bi prej rekel, da bodo zgornja dvigala več vredna. Spodnje bo isto vredno. Edino, če bodo šli v kakšen lift za 10 jurjev, kateri bo spodaj hrumel in bobnel. Potem se pogovarjamo o izgubi vrednosti.

vincent

Guru
Osebje foruma
31. avg 2007
13.301
1.925
113
Citat:
Uporabnik sad pravi:
Jaz bi prej rekel, da bodo zgornja dvigala več vredna. Spodnje bo isto vredno.

Po prispevku sodeč, se je dalo sklepat, da želijo dvigala predvsem zaradi sebe (po večini problemi povezani s starostjo). Je pa res, da če bi se prodalo, bi bilo vredno kakega jurja več - je pa ta soseska že tako ali tako strupeno draga, ne glede na nadstropje in ali ima dvigalo ali ne.

Ateis

Guru
13. sep 2007
2.306
821
113
zakaj ima gospa na posnetku vhodna vrata, ki se odpirajo na ven? a ni tko, da se morajo na noter odpirat.

lp

Raven

Voodoo
25. jul 2007
749
0
16
42
Originalno so bila vrata slab meter notri pomaknjena, potem jih je pa premontirala in očitno "narobe" nataknila vrata gor
smile-1.gif

Seveda na svojo pest, soglasje ne verjamem da je dobila.

Numy

Majstr
1. jan 2008
9.860
395
83
Ja ponavadi imajo tisti z največ masla na glavi največ za povedat.

Jado

SCANIA, na uro ziher 140
21. maj 2008
15.631
211
63
Kranj
Spet jaz, ima kdo kaj infotov kam pokličem itd? Spletne itd?
smile-1.gif