Oce otroka iz 9. Nadstropja

gretzky

barbarski, nasilni, objestni motoristični norec
6. avg 2007
5.856
0
36
49
evo me
Po eni strani se mi otrok smili, ker bo umrla, po drugi strani pa je to dobra rešitev, saj je kvaliteta življenja po tem, ko padeš z 9. nadstropja, precej vprašljiva.
R.I.P. deklica
roza.gif

Pepe

Guru
20. sep 2007
13.484
5.025
113
Dobro bi bilo, če bi se vsak od nas na tem primeru kaj naučil in v svojem okolju deloval, da do takih situacij ne bi prihajalo.
Jaz zase že vem, da sem ob sporu kakega para bil raje tiho "naj se sama zmenita". Mogoče se ne moreta (ne znata) in ju je treba potisniti nekam, kjer jima bo nekdo usposobljen pomagal, če jaz tega ne znam. Ta bo mogoče tudi lahko ugotovil, kako nevaren je nekdo sebi in ostalim, ko bo ranjen. Ta primer ni nič poseben za Slovenijo. Takih primerov imamo nekaj na leto. Običajno sicer samo med partnerjema, otroci pa vseeno trpijo, tudi če se jih fizično ni noben dotaknil.
Osebno sicer ne verjamem, da je danes možno vnaprej čisto "ovrednotiti" vsakega človeka. Nek delež ljudi pa gotovo.

gretzky

barbarski, nasilni, objestni motoristični norec
6. avg 2007
5.856
0
36
49
evo me
Po svoje imaš prav, ampak kolikor sem jaz spremljal, je šlo nekako takole:
- dec je bil nasilen, zadeva je celo prišla na sodišče, ki ga je celo obsodilo in zaprlo
- dec je bil na pogojnem izpustu
- ko je bil zunaj, se je celo dogovarjal, da bi šli z žensko in otrokom spet skupaj
- kaj je šlo po glavi ženski, da je sploh pomislila, da takšnega moškega spusti nazaj v svoje in HČERKINO življenje?
confused-1.gif

Apollo8

Mahoney
15. avg 2007
15.178
7.027
113
ksz

Se enkkrat vsem hobi specialcem: pred to stolpnico ni dovolj visoke zgradbe za sniperja da bi pokril stamovanje. Pokril bi lahko okno, vendar je psiho deklico vedno imel v rokah pred seboj. Sicer je sniper v LJ na voljo v cca 15 min ali manj

Pepe

Guru
20. sep 2007
13.484
5.025
113
Obstajajo nerešljivi primeri. Oziroma bi mogoče ženska lahko vedela s kom se spušča v razmerje. Ampak ljubezen je slepa in tudi, če bi 10 ljudi dobrohotno povedalo, da je nevarno, najbrž ne bi pomagalo.
Mogoče pa obstaja kak blažji primer, kjer lahko nekaj narediš. Za težje je tu Chuck Norris
smile-1.gif
.

Kamele0N

YUGOslovanski mehanik Dmitri Mendeleev
23. jul 2008
42.085
5.658
113
Citat:
Uporabnik Pepe pravi:
Dobro bi bilo, če bi se vsak od nas na tem primeru kaj naučil in v svojem okolju deloval, da do takih situacij ne bi prihajalo.
Jaz zase že vem, da sem ob sporu kakega para bil raje tiho "naj se sama zmenita".

Scenariji v SLO so lah 3je:

a) Baba te bo nahrulla kaj se vmešavaš da so to njune stvari....in kasiru boš še kak noht
b) Dec te bo nalomu
grin1.gif

c) Prišlo bo do tožbe in tm bo "okolica" (ta ki sedaj ne deluje) zlo hitr pršla do sklepov ki ti bodo spraznl denarnico

bonk.gif

doctorz

Guru
7. sep 2007
7.921
650
113
pred racunalnikom
Mislim da je bolje tza punčko da je umrla, ker vprašanje kakšna kvaliteta življenja bi bila ob preživetju.... kakorkoli, naj počiva v miru.

Mi pa smo tu zato, da poskrbimo da se kaj takega nikoli več ne zgodi, ker ta naša sodišča in csd niso vredni pol kurca, so sami sebi namen. V sloveniji ima narkoman in alkoholik več pravic kot neki normalen zaposlen državljan.....

LP

Kasius

Hugo Boss Opanæiæ
15. dec 2007
4.061
0
36
Pri tvoji
Pazite to. Tip se z babo skrega. Baje je nasilen. Baba gre iz stanovanja, punčko pa pusti s psihotom????

Kakšna butasta baba je to.

Počivaj v miru, punčka. Tvoj oče je bil bolnik, mati pa tudi ni čist pri sebi, res nisi imela dobrih kart.

Citat:
Uporabnik Kasius pravi:
Baba gre iz stanovanja, punčko pa pusti s psihotom????

Verjetno jo je fuknil ven, otroka pa obdržal za to za kar se je zgodilo. Ni mama po lastni volji ala "ko vas jebe" pač šla.

Včeraj sem gledal svojo, ko se je igrala in smejala in si ne predstavljam več življenja brez nje. Da si tak pes, da lahko nedolžnemu nemočnemu otroku sploh kaj storiš mi ne bo nikoli jasno.

Boga mama in ostala družina.

Bitch_inside

PEPCA 2007
18. jul 2007
3.608
1
36
Ljubljana
Res grozno, da nedolžen otrok umre zaradi neuravnovešenega fotra.
Naj tamala počiva v miru, verjetno je bolje za njo, da se je zgodba končala kot se je. Boga mamica, ne znam si predstavljat čez kakšen pekel se prebija zdaj in kako se človek sploh pobere, ko ga doleti kaj takega.
frown-1.gif

Apollo8

Mahoney
15. avg 2007
15.178
7.027
113
uboga mamica je se kar imela stike s partnerjem ki je bil za nasilje v druzini ze obsojen. Uboga mamica nosi svoj del odgovornosti. Ji je pa zato verjetno se tezje.