Zelo, zelo žalostno. Sploh ne vem kaj bi imel raje, da se žliže in je celo življenje popolna invalidka, ali da premine. Sam bi skoraj sigurno izbral prvo opcijo.
Bogi otrok no.
Da ne boš modroval v prazno: Ocena psihologa Preberi si o stanju neprištevnosti. Kako je do tega prišlo, bo najbrž slej ko prej pojasnjeno. Jaz tega nikjer nisem zapisal, še manj opravičeval. Vloga preteklosti, natančneje otroštva, je obče znana. Kako si prišel do ekspertize o manku občutkov in prisotnosti droge, veš samo ti.Citat:
Uporabnik Davidoff pravi:
Ne bluzi. Nikoli se nikomur ne spelje, ampak je posledica preteklih dogodkov. Tukaj je očitno bila težava iz pretekolosti. Tip je enostavno psihopat (brez občutkov), tukaj je potem še droga, ki ti ne dela usluge.
Citat:
Uporabnik Slycer pravi:
Zelo, zelo žalostno. Sploh ne vem kaj bi imel raje, da se žliže in je celo življenje popolna invalidka, ali da premine. Sam bi skoraj sigurno izbral prvo opcijo.Bogi otrok no.
Citat:
Ne bluzi. Nikoli se nikomur ne spelje, ampak je posledica preteklih dogodkov. Tukaj je očitno bila težava iz pretekolosti. . Tip je enostavno psihopat (brez občutkov), tukaj je potem še droga, ki ti ne dela usluge.
Tudi jaz si ne predstavljam, kako se je to odvijalo gledano z njene perspektive, kaj šele, da bi ugibal, kako se je odzvala. Tudi v takih primerih je možno marsikaj.Citat:
Uporabnik Maxi25 pravi:
Da bi bila jaz zdele namesto mame.... se mi sf.uka čist. Si sploh ne znam predstavljat kako je njej.
Citat:
Pa piz.da a bereš kaj. Za vsak afekt je razlog, ne pride sam od sebe. To ni navaden razlog, zdaj sem pa jezen in bom nekoga poškodval. Zadeva eskalira v dejanja, ki so narejena iz obupa in nemoči. Sisu vam nešolano. Ne "strga" se ti kar naenkrat.
Citat:
Uporabnik Narodnjak pravi:
KSZ:
Jutri naj bi punčko odklopili od aparatov