Če ventilčke kloniraš jih ni potrebno ponovno nastavljati pri premontaži.Citat:
Uporabnik map pravi:
Kdo je rekel da ni za ventilčke. Zanima me kako se to naredi. Ali je potrebno uparjanje samo prvič, ter nato nič več ali kako. senzorje sam prepozna če so že bili na vozilu. Recimo avto je tovarniško sparjen z senzorji v letnih gumah in felgah, ki so defolt gor. nato dam zimske gume na drugih feltnah in senzorjih in jih spari. Ko bom ponovno letne nameščal, bo prepoznal že enkrat sparjene senzorje ali ne. Ali lahko to vulkanizer naredi ali moraš direktno od vulkanizerja še k pooblaščencu?
Kakšnih 400 EUR na avto. Pač kupiš avto s sistemom, ki ni aktiven ali pa počakaš še malo in bodo cene padle. Isto je bilo s katalizatorji jok in stok, sedaj pa ni več panike ga menjat.Citat:
Uporabnik brane_new pravi:
Saj so težave z prazno gumo. Vendar ne take - 400€ na avto!
Sam imam spredaj 2,7, zadaj 2,5 bara. Če hočeš najmanjšo porabo daj na 4 bare, ampak zna biti to smrtno nevarno in pa prekleto neudobno.Citat:
Uporabnik darjan pravi:
Koliko več, od "tovarniško deklarirane vrednosti", se naj napolnijo pnevmatike na avtomobilu, ki je 99% uporabljen na AC in hitrostih med 110 in 130kmh, gledano iz vidika najmanjše porabe goriva?
Citat:
Uporabnik Alex pravi:
Če ventilčke kloniraš jih ni potrebno ponovno nastavljati pri premontaži.Citat:
Uporabnik map pravi:
Kdo je rekel da ni za ventilčke. Zanima me kako se to naredi. Ali je potrebno uparjanje samo prvič, ter nato nič več ali kako. senzorje sam prepozna če so že bili na vozilu. Recimo avto je tovarniško sparjen z senzorji v letnih gumah in felgah, ki so defolt gor. nato dam zimske gume na drugih feltnah in senzorjih in jih spari. Ko bom ponovno letne nameščal, bo prepoznal že enkrat sparjene senzorje ali ne. Ali lahko to vulkanizer naredi ali moraš direktno od vulkanizerja še k pooblaščencu?
Napravo za kloniranje imajo boljši vulkanizerji in ti ni potem treba nikamor posebej hoditi.
205/55(se mi zdi)/16Citat:
Uporabnik Fusion pravi:
2.7? Kake gume in kolk imaš tovarniško predpisano?
Precej je odvisno od dimenzije gum.Citat:
Uporabnik Fusion pravi:
2.7? Kake gume in kolk imaš tovarniško predpisano?