Citat:
Uporabnik Snecer pravi:
tak je to
https://www.facebook.com/Planet.Danes/videos/10155152351071325/
mu bodo vsaj kri vzeli....
Citat:
Uporabnik Snecer pravi:
ne uživam alkohola oz min v brezalkoholnem
ko sem bil še v formi, sem ga na jurja ziher pošolal, na krajše pa sploh te dahauce
a tu ni dopinga praviš?
Citat:
Uporabnik Neuromancer pravi:
Citat:
Uporabnik Snecer pravi:
ne uživam alkohola oz min v brezalkoholnem
ko sem bil še v formi, sem ga na jurja ziher pošolal, na krajše pa sploh te dahauce
a tu ni dopinga praviš?
https://mitjakrevs.wordpress.com/statistika/
Citat:
Uporabnik ALTF4 pravi:
Dobri 2h sigurno ne gre na makarone in prsut. Povprecno pomeni krepko pod 3min/km, prvih 10km okoli 2:40, zadnjih pa tudi.. Poizkusi kdaj. Raje s kolesom, da si ne bos naredil sramote..
Ni vse samo kemija, za 3h je treba ze konkretno preko 60km tedensko odlaufat. Samo kilometrina. Jebes intervale, ki ze na 10km malo nucajo.
Citat:
Uporabnik ishtar007 pravi:
Ja, tole s conami je postala groza. Sem bil sicer v prvi štartni coni, okoli mene pa debeluharji... wtf?!!! Model zraven mene je na štartu že pridno papcal gele... A una cona za njih ni dost ok al kaj je težava?! Do zavoja na Drenikovo sem se prebijal med njimi in izgubljal čas. Vmes pa seveda tudi naglas koga pokomentiral, ker mi je res dvignilo pritisk, da so nekateri že praktično hodili na koncu Dunajske. Nujno uvest cone na podlagi uradnih rezultatov v zadnjem letu! Štart iz napačne cone pa pač pomeni diskvalifikacijo. Tako bi se na hitro poštimal ta nered!
Ne jokat no, pa bodi taka faca, da boš s Kenijci štartal, pa ne bo problemov. Za Kenijca si ti debeluh.Citat:
Uporabnik ishtar007 pravi:
Ja, tole s conami je postala groza. Sem bil sicer v prvi štartni coni, okoli mene pa debeluharji... wtf?!!! Model zraven mene je na štartu že pridno papcal gele... A una cona za njih ni dost ok al kaj je težava?! Do zavoja na Drenikovo sem se prebijal med njimi in izgubljal čas. Vmes pa seveda tudi naglas koga pokomentiral, ker mi je res dvignilo pritisk, da so nekateri že praktično hodili na koncu Dunajske. Nujno uvest cone na podlagi uradnih rezultatov v zadnjem letu! Štart iz napačne cone pa pač pomeni diskvalifikacijo. Tako bi se na hitro poštimal ta nered!