Obrezovanje žensk

• Ustvarjalec teme Izbrisan uporabnik #488
  • Začetni datum
Status
Tema ni odprta za nadaljno razpravo.
I

Izbrisan uporabnik #488

Citat:
Uporabnik eazy pravi:
Citat:
Uporabnik Snecer pravi:
Citat:
Uporabnik eazy pravi:
Citat:
Uporabnik Snecer pravi:
Kaj pa obrezovanje fantkov? Židje, muslimani?

nix? zgolj zabava?

Obrezovanje ni rezervirano za muslimane in bos po tej (sicer izredno debilni logiki btw) moral zaceti pri Americanih.... Lahko pa seveda seveda filozofiras o afriskih plemenih ,ki so za Slovenijo precej bolj relevantni. V vsakem primeru dzamija ni kraj za obrezovanje, tudi v drzavah z najvec muslimani ali dzamijami. To tudi ni pogoj ali vazno pri celi zadevi. To lahko opravis v vsaki ambulanti. Danes. Takoj ce imas par € viska. Poseg po po vsej verjetosti opravil katolik, v najboljsem primeru ateist.

Kako bo dzamija zadevo spremenila pa ves samo ti...
bonk.gif

eazy?
Obrezovanje deklic = nix gut?
Obrezovanje fantkov = gut...
Brisanje ritke s papirjem = nix gut?

Malo noro se sliši v civiliziranem svetu.

Obrezovanje deklix nix gut... prepovedano biti in nich izvajano biti tukaj sploh. Zadnjih 500 let nisem slisal za primer na tem koncu sveta. Nakljucje?
Obrezovanje fantkov nix biti prakticirano samo tukaj ampak po celem svetu in v najboljsem primeru ni tvoja stvar. Rahlo gay btw.
V vsakem primeru je to zadeva ,ki se v nobeni obliki ne izvaja v dzamij in z dzamijo nima veze.

Postopek lahko danes opravis pri skoraj vsakem kirurgu, v SLO je slabih 1000€, pri sosedih (1h od Ljubljane) pa dobrih 100€.... Kako tocno bo to dzamija spremenila?

Filozofiranje o tujem brisanju ritke je konkretno gay, bos moral poiskati koga drugega za debato.

Čak malo, zakaj ti te neumnosti zagovarjas? Si placan?

Zakaj je treba deci lulčke obrezovat, se je evolucija zmotila s kožico?

Ne kapiram kdo lahko tako pohabi svojega fantka.

eazy

Rjuhar
5. sep 2007
12.971
3
38
Citat:
Uporabnik patriot pravi:
Zakaj se toliko organizacij, novinarjev itn. ukvarja z nečim, kar ne obstaja?

V Sloveniji in okolici "organizacij, novinarjev itn. ukvarja z nečim, kar ne obstaja" ,ker zabelezenega primera ni bilo... Vsaj ne zadnjih x00 let.

eazy

Rjuhar
5. sep 2007
12.971
3
38
Citat:
Uporabnik Snecer pravi:

Čak malo, zakaj ti te neumnosti zagovarjas? Si placan?

Zakaj je treba deci lulčke obrezovat, se je evolucija zmotila s kožico?

Ne kapiram kdo lahko tako pohabi svojega fantka.

Ti ne kapiras marsikaj... Dokler zaradi tega trpis ti je to tvoj problem. V Sloveniji (in tudi sirse) bos zagotovo nasel bolj perece probleme od omenjenega. Pa ne samo muslimanskih otrok. Kako egocentricen mora clovek da misli da ima on raje nekega otroka od njegovih starsev?!
crazy1.gif

Po eni strani zagovarjas da gre otrok molit v sportno dvorano (ce sploh sme?!), po drugi strani si pa oh in sploh rahlocuten glede njegovih pravic. Kaksna k. hinavscina.

I

Izbrisan uporabnik #488

Deca ne sodi v molilnice, kje si pa to od mene pobral?

Prvo sta Alah in Bog potem sele deca in žene...

Kak je sele folk glup, da daje prednost pravljicnum bitjem, ko poleg dete joka.

jolko

Fizikalc
17. maj 2010
3.164
1
36
Oh, Snecer, še nižje si padel?

No ja, vsaj v nečem si dober... (ali slab, kak gledaš)

eazy

Rjuhar
5. sep 2007
12.971
3
38
Citat:
Uporabnik Snecer pravi:
Deca ne sodi v molilnice, kje si pa to od mene pobral?

Prvo sta Alah in Bog potem sele deca in žene...

Kak je sele folk glup, da daje prednost pravljicnum bitjem, ko poleg dete joka.

1. kaj je "molilnica"?
2. filozofirati kako te oh in sploh skrbi po eni strani, po drugi stran bi mirno odvzel pravico je malce hinavsko
3. malce manj patetike ce je mogoce...

V vsakem primeru bos v SLO med otroci muslimanov & nemuslimanov nasel se kak bolj perec problem razen tega ,ki zadeva nekaj deset ljudi letno v 2mio drzavi.

I

Izbrisan uporabnik #488

Za druge probleme imamo druge teme.

Meni se zdi 500.000 žensdk v eu velik problem in barbarstvo.

Ne vem kaj je molilnica, najbrz nek prostor,kjer verski fanatiki izvajajo obrede.

eazy

Rjuhar
5. sep 2007
12.971
3
38
Citat:
Uporabnik Snecer pravi:
Za druge probleme imamo druge teme.

Meni se zdi 500.000 žensdk v eu velik problem in barbarstvo.

Ne vem kaj je molilnica, najbrz nek prostor,kjer verski fanatiki izvajajo obrede.

Kaj bi sploh rad? Obrezovanje zensk je v vsakem primeru prepovedano. Prepovej se 3x. Napisi zlato prepoved. Platinasto. Zapisi v krvi. Ze sedaj ni bilo primera ampak ok, ce bos zaradi tega blazen lahko se 125x prepoves. Who cares?!

Ce smo ze pri tem potem se obvezno prepovej spolno nadlegovanje pingvinov.
priden.gif

Uporabljas izraz ceprav nimas pojma kaj sploh pomeni?!

I

Izbrisan uporabnik #488

Kaj bi rad? Ja debato.

Vidim da so poleg zagovorniki verskih pohabljenj.

Pa me zanima, kaj jim je zameglilo um, da se znasajo nad lastno deco

eazy

Rjuhar
5. sep 2007
12.971
3
38
Citat:
Uporabnik Snecer pravi:
Kaj bi rad? Ja debato.

Vidim da so poleg zagovorniki verskih pohabljenj.

Pa me zanima, kaj jim je zameglilo um, da se znasajo nad lastno deco

debato o "kaznivem dejanju"?
priden.gif

I

Izbrisan uporabnik #488

Žal še ni kazniva verska vzgoja in obrezovanje dečkov.

eazy

Rjuhar
5. sep 2007
12.971
3
38
Citat:
Uporabnik Snecer pravi:
Žal še ni kazniva verska vzgoja in obrezovanje dečkov.

potem pa prepovej... o cem bi debatiral?! od kdaj se o kaznivih dejanjih debatira?!

I

Izbrisan uporabnik #488

O tem, če smo pripravljeni to prepovedati, preganjati ali le zamahniti z roko, saj se dogaja za 4 stenami.

eazy

Rjuhar
5. sep 2007
12.971
3
38
Citat:
Uporabnik Snecer pravi:
O tem, če smo pripravljeni to prepovedati, preganjati ali le zamahniti z roko, saj se dogaja za 4 stenami.

debatirati o tem ali prepovedati "kaznivo dejanje"? se zavedas kaksne neumnosti pises?

I

Izbrisan uporabnik #488

Od kdaj je kazniva verska vzgoja? In obrezovanje fantkov?

I

Izbrisan uporabnik #488

Prva faza spremembe zakonodaje se zgodi v družbi, je odraz nekega mnenja, okoliščin, potreb družbe.

Jaz sem tudi del družbe, a ne in po moje zastopam večinsko mnenje, kar je signal dzju, da spremeni kz.

markoman

Fizikalc
19. avg 2007
2.574
17
38
Kolega ima dva sinova,en je obrezan,en ne.prvi je imel fimozo,drugi ne.niso muslimani ali kako drugace opredeljeni.zdravnik pac velikokrat tudi dejansko opravljajo svoje delo.fimozo pa pogooglaj.

motofrik

Majstr
24. dec 2009
3.079
490
83
tam ko se terc po tori rola
V Mladini je tudi enkrat (okoli 1988, če se ne motim.. tisti čas enkrat, ko so Jajčeglavca v arest strpali), da v Srbiji tudi izvajajo to v nekem selu... obrezovanje deklic. Kjer je dim, zna biti ogenj..

Status
Tema ni odprta za nadaljno razpravo.